A szüleim haragban vannak. Meg fog oldódni? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gyermek-kapcsolat__6212265-mit-kellene-tennem
Nemrég tettem fel ezt a kérdést a szüleimmel kapcsolatban. Már 2 hete nem beszélnek egymással. Azóta kiderült, volt egy nagyobb veszekedésük. Nagyon el vagyok keseredve, egyre elviselhetetlenebb ez a fagyos családi hangulat. Például a családi ebédek is néma csendben zajlanak, majd mindenki megy a dolgára. Eddig úgy gondoltam, hogy az ő problémájuk és mint felnőtt emberek, megoldják ők. De úgy érzem, segítenem kellene. Mit tennétek a helyemben?
2014. okt. 29. 15:38
1/2 anonim válasza:
Mondd meg nekik a családi ebédnél, hogy ez téged mennyire zavar, ez neked milyen rossz érzés, hogy vágni lehet a csendet és idegesít, ne tegyenek már téged is tönkre.
2/2 anonim válasza:
Sokmindent nem tudsz tenni, elmondod hogy neked ez mennyire rosszul esik, de ezen kívül nem tehetsz semmit. Ezt nekik kell egymással lerendezni. Amúgy ha beszállsz a vitába semmi nem lesz jobb, csak elmélyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!