Nem értem miért csinálja?
Párommal nem rég össze költöztünk, úgy kb fél éve már és még az elején anyósom mondta hogy ő fogja nekünk állni a lakbér felét, utánna pár nap múlva mondta hogy a csak a rezsinket állja, most meg azt mondta hogy ő nem áll semmit.
Párom meg is kérdezte hogy minek mondta hogy fizeti hogy ha nem, erre anyósom mondta hogy ő nem mondta hogy fizeti.
Elengedtük ezt a dolgot és utánna kaptam tőle étel hordókat, frissen tartókat stb. És múlt héten hétvégén elkezdi nekem hogy én mikor adom már neki vissza az étel hordóit, mert ő azokat szeretné visszakapni. Mondtam neki hogy de hát nekem adtad, erre elkezdi ő biztos hogy nem, itt párom mondta neki hogy hogy minek mondja hogy nekünk adja hogy ha utánna visszakéri, erre mondja hogy ő ilyet nem mondott. Én itt dühömben mondtam neki hogy jó mostantól nem fogadok el tőle semmit.
Szóval nem értem ezt nála.
Aki esetleg tudja hogy miért csinálja ezt és mit lehetne ellene tenni?
Nem vagyunk párommal házasok, tudom így még nem az anyósom, de így rövidebb leírni. Mind a ketten huszonévesek vagyunk.
savlekötő, te olyan rosszindulatú, gonoszkodó, beszólogatós vénember vagy..
és még a szövegértés is nehezen megy már...Nem arról szól a dolog, hogy kérték, hanem, hogy ÖNKÉNT ajánlgatta anyósa a pénzt (nem verték a fejét közben) amire akár számíthat is az ember. Utána meg nem ad semmit, sőt letagadja. Mocsok dolog ilyet tenni.Ne ígérgessen semmit, ha aztán visszalép.
Savlekötő hozzá szólásaival nem foglalkozom, mivel csak kötekedni tud. Szövegértésből egyes úgy vagyok vele.
Többieknek viszont köszönöm szépen.
Amúgy vissza adtam neki a frissen tartóit és mondtam neki hogy többé tőle nem fogadok el semmit. Egyből mondta hogy de lehet az enyém, ő nem úgy gondolta, de nem érdekelt otthagytam neki legyen vele boldog.
Amúgy meg én régen gyűjtöttem cuccokat, pohár, bögre tanyér stb. Ami ugye kell.
Egy két dolog hiányzik még, de azt majd megveszem.
Én nem vártam el senkitől se hogy fizesse helyettem azt amit nekem kell, de minek ajánlja fel.
Szellemi leépülésnek látjátok-e a jeleit másban?
Pl. feledékeny, nem tartja tisztán magát és házát, össze-vissza beszél.
Esetleg tudathasadásos (skizofrén) lehet-e? Nem tudom, azt miből lehetne észre venni. Vannak pszichiátriai betegséggel küzdők a családjában?
Nehéz elhinnem, hogy ép elmével ilyeneket csináljon valaki.
Szerintem nincs semmi problémája olyan téren. Vagy nem tudom.
Amúgy párommal mind a ketten dolgozunk, bár nekem most megszűnik a munkaviszonyom jövő héten, nem hosszabitanak meg, szóval ettől is ki vagyok.
Az albérlet plusz a rezsi 65e egy hónapra.
Az egy nagyon olcsó albérlet!
Látod, ebben mindenképp szerencsések vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!