Nem értem, miért csinálja ezt?
vegyél airsoftot és sorozd meg ha nem bír magával
(ha tényleg veszel😂 akkor rejtsd is el nehogy ellened használja)
6-os, nekem van kisöcsém, ő 20 én 23 és érdekes mód nem viselkedünk ilyen infantilisen. Mindkettőnknek megvan a saját élete, saját nője. Én nemrég költöztem el, de kb 5 éve párhuzamosan normálisan laktunk együtt, plusz anyámmal és a párjával mint egy közösségben.
Bocs, ha az infantilist magatokra veszitek, javítanám gyerekesre, de amit a kérdező leírt az sokkolt.
Kiskorunkban civakodtunk bunyóztunk az öcsémmel stb de manapság inkább segítjük egymást mint két értelmes felnőtt, vagy inkább semmi, de ilyen nincs.
Kérdező, neked annyit tudok tanácsolni, hogy sokszor az billent vissza egy embert, ha ugyan azt teszed vele, amit ő veled. De az h fiatalabb vagy nem jelenti azt, hogy gyengébb. Járj el karatéra vagy nemtom, tanulj önvédelmet és védd meg magad. Esetleg szar esetben rendőrséget kihívni, hogy lássa nem cicózol, csak ez felesleges munka sajnos a rendőrségnek, meg nem lesz belőle semmi. Ha tényleg pszichopata maximum elvitetik mentővel kivizsgáltatni. De ha nem tudod bizonyítani, hogy az, akkor csak te leszel a család szégyene h a sajét tesódra ráhívod. Nagyon megoldás nincs, el kell jönnöd onnan. Meg nem odafigyelni satöbb, csinálj úgy mintha nem létezne, más nagyon nicns sajnos. És gyere el mihamarabb.
23/F
"Egyeseket nem érdekelnek a logikus dolgok, mint a pénz. Velük nem lehet üzletelni, erőszakoskodni, érvelni vagy alkudozni. Ők csak nézni akarják, ahogy elpusztul a világ."
- Batman c. film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!