Nem értem, miért csinálja ezt?
Csapd pofán. Jó sokszor.
Az meg nem kifogás hogy "2x adja vissza fizikailag fenyegetve vagyok". 5 évvel nagyobb nálad és már mindketten felnőttek vagytok. Nem 10-15 évesek vagytok.
Ezt én meg úgy mondom hogy 156 cm vagyok, 52 kg, az osztálytársaimat meg fenékre csapásért elvertem...
A szüleitek ehhez mit szólnak? Az ok, hogy rátok hagyják, de azt csak lássák, hogy úgy viselkedik 26 éves létére, mint egy 6 éves...
Es mi lenne, ha te sem fizetnel a rezsibe?! Most nem azt mondom, hogy a szulokon kell eloskodni az idok vegezeteig, de legyenek mar korrektek!
En nem foglalkoznek vele! Elso korben lepten nyomon kulcsra zarnam az ajtot. Nem is ertem, hogy miert ucsorogsz sotetben, ha tudod, hogy mire keszul...Tegyel fel fulest..es egyaltalan ne reagalj ra! Szerintem nagyreszt azert csinalja mindezt, - amellett, hogy tenyleg kattant, mert latja, hogy fosol tole es, hogy mennyire bosszant. Ot pont ez elteti..
A diakhitelt a suli vegeztevel fizetni kell, ha nem fejezi be, akkor legkesobb 35 eves kortol el kell kezdeni a torlesztest! Szoval olyan nem lesz, hogy a nagyurasag elete vegeig otthon mereszti a valagat!
Milyen orokseg? Felteszem a szuleid nem 70+ ok, szoval arra meg boven varhat. Ha egynap odajuttok, akkor eladod a reszed es kesz!
Esetleg egyszer amikor ilyen korahoz nem illo viselkedest tanusit, csinalj rola titokban egy felvetelt..En korbe mutatnam akinek ernem, hogy eszbe kapjon..
Ha bantalmazna feljelentenem. Ezek lennenek a mar legvegso intezkedesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!