Tudom hogy a bátyám csak aggódik értem, de mit
csináljak most?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 vagyok, a bátyám 20 csak a vírus miatt hazaköltözött, és online tanul egyetemen. Én pedig magántanuló vagyok már mióta az eszemet tudom kb. A szüleink pedig sokat dolgoznak olyan reggel 7-től este 9-ig biztosan nincsenek itthon. Szóval ezen a héten vizsgázom mindenből, és ugye emiatt reggel 7-kor elmegyek otthonról én is, és kb 3-ra végzek. Viszont tegnap is és tegnap előtt is napközben szóltam a bátyámnak hogy 1-1,5 órával később érek csak haza. Mikor hazaértem akkor elkezdett faggatni hogy hol voltam mit csináltam, hogy biztosan randiztam, és akkor meg akarja ismerni a fiút, és félt engem, és nem szeretne elveszíteni. De én nem randiztam, viszont ha megtudná hogy kimentem a nagymamánkhoz a temetőbe biztosan nagyon mérges lenne, mert nálunk a családból senki sem szerette a nagyit és anyu nagyjából a halála előtt 6 évig egyáltalán nem beszélt vele. De én nagyon szerettem és régen is találkoztam vele titokban, meg leveleztünk, ő volt az egyetlen aki megértett engem. Amióta meghalt nagyon sokszor járok hozzá ki a temetőbe, mert ott nyugalomra és megértő csöndre találok, de ezt a családom úgysem értené meg, mert szerintük a nagyinak hátsó szándékai voltak, és rosszat akart nekünk. Anyukám soha nem volt nála a temetőbe csak a temetésen és azt is csak kötelességből tette meg. Szerintetek mit kéne tennem?
nyugodtan megmondhatod neki az igazat, megtiltani nem tilthatja meg - max a szuleid, de toluk se lenne normalis
2021. jan. 6. 08:56
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan megmondhatod neki, nincs ebben semmi rossz. Legfeljebb kérd meg, hogy a szüleidnek ne mondja el.
2021. jan. 6. 08:56
4/11 anonim válasza:
Nálunk nem engedik a személyes vizsgát a magántanuló gyereknek (versenysport miatt MT). Neked hogyan lehet???
2021. jan. 6. 08:58
5/11 A kérdező kommentje:
Gondolom másik suli, más szabályok, nem tudom ez pontosan hogy van, de én mindig személyesen vizsgázom és vizsgáztam... (4-esnek)
2021. jan. 6. 09:11
6/11 anonim válasza:
De ha randiznál is, mi köze van hozzá? Szólj neki hogy keressen egy csajt magának.
2021. jan. 6. 09:48
7/11 Laylah válasza:
Elmentél cipőt nézni, de végül egyik sem tetszett.
2021. jan. 6. 10:23
8/11 anonim válasza:
nem ertem miert veszitene el teged attol meg mert baratod lenne? ha lenne persze
2021. jan. 6. 12:30
9/11 anonim válasza:
6. Itt nem arról van szó hogy nincs csaja. Arról van szó hogy a mindent jobban tudó túlféltő báttyust játssza mert azt hiszi hogy az a tény hogy 3 évvel idősebb feljogosítja arra hogy így viselkedjen.
Kérdező ezt most kellene elrendezned. Tapasztalatból mondom, hogy ha most nem jelezd a bátyádnak hogy ha bár akaratlanul is, de ne uralkodjon az életeden, akkor ezt huszonévesen is folytatni fogja. Mert ez a mindentől féltő bátty szerep nagyon idegesítő tud lenni. El kell fogadnia higy saját döntésed, más igényeid vannak mint neki, lassan felnőtt leszel. Kezeljen e szerint téged, ne úgy mint egy 13 évest.
Más. Valószínű mikor kicsi voltál nem tudtál olyan dolgokról amit az család idősebb tagjai tudtak a nagymamádról. Fiatal voltál ezért valószínű nem mondták neked. Szóval lehet hogy anyukádnak valóban van oka arra hogy haragudjon rá. A testvérednek azért megmondhatod higy a temetőben voltál, biztos nem fogja leharapni a fejed érte. De 7-es ötlete is jó, végülis te látod hogy milyen a tesód.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!