Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tudom hogy a bátyám csak...

Tudom hogy a bátyám csak aggódik értem, de mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 vagyok, a bátyám 20 csak a vírus miatt hazaköltözött, és online tanul egyetemen. Én pedig magántanuló vagyok már mióta az eszemet tudom kb. A szüleink pedig sokat dolgoznak olyan reggel 7-től este 9-ig biztosan nincsenek itthon. Szóval ezen a héten vizsgázom mindenből, és ugye emiatt reggel 7-kor elmegyek otthonról én is, és kb 3-ra végzek. Viszont tegnap is és tegnap előtt is napközben szóltam a bátyámnak hogy 1-1,5 órával később érek csak haza. Mikor hazaértem akkor elkezdett faggatni hogy hol voltam mit csináltam, hogy biztosan randiztam, és akkor meg akarja ismerni a fiút, és félt engem, és nem szeretne elveszíteni. De én nem randiztam, viszont ha megtudná hogy kimentem a nagymamánkhoz a temetőbe biztosan nagyon mérges lenne, mert nálunk a családból senki sem szerette a nagyit és anyu nagyjából a halála előtt 6 évig egyáltalán nem beszélt vele. De én nagyon szerettem és régen is találkoztam vele titokban, meg leveleztünk, ő volt az egyetlen aki megértett engem. Amióta meghalt nagyon sokszor járok hozzá ki a temetőbe, mert ott nyugalomra és megértő csöndre találok, de ezt a családom úgysem értené meg, mert szerintük a nagyinak hátsó szándékai voltak, és rosszat akart nekünk. Anyukám soha nem volt nála a temetőbe csak a temetésen és azt is csak kötelességből tette meg. Szerintetek mit kéne tennem?

2021. jan. 6. 08:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nálunk úgy van hogy egy szobába lakok bátyámmal. amióta ő 18 lett apa azt mondta neki hogy vigyázzon rám tartsa rajtam a szemét mert én még kislány vagyok (12). nekem meg azt mondta apa hogy amikor bátyus mond valamit akkor az olyan mintha ő mondaná tehát fogadjak szót legyek jó kislány. szinte sehova nem enged egyedül mindig kisér mindenhova. tök ciki. otthon folyton szekál bunkó nem hagy békén. beleszól az öltözködésembe is. ha menstruálok nem ad gyógyszert pedig tudja hogy nagyon fáj a hasam és rosszul vagyok. azt mondja ez nem betegség tanuljam meg kibirni. ez van nálunk sajnos :(
2022. szept. 8. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!