Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem értem miért csinálja?

Nem értem miért csinálja?

Figyelt kérdés

Párommal nem rég össze költöztünk, úgy kb fél éve már és még az elején anyósom mondta hogy ő fogja nekünk állni a lakbér felét, utánna pár nap múlva mondta hogy a csak a rezsinket állja, most meg azt mondta hogy ő nem áll semmit.

Párom meg is kérdezte hogy minek mondta hogy fizeti hogy ha nem, erre anyósom mondta hogy ő nem mondta hogy fizeti.

Elengedtük ezt a dolgot és utánna kaptam tőle étel hordókat, frissen tartókat stb. És múlt héten hétvégén elkezdi nekem hogy én mikor adom már neki vissza az étel hordóit, mert ő azokat szeretné visszakapni. Mondtam neki hogy de hát nekem adtad, erre elkezdi ő biztos hogy nem, itt párom mondta neki hogy hogy minek mondja hogy nekünk adja hogy ha utánna visszakéri, erre mondja hogy ő ilyet nem mondott. Én itt dühömben mondtam neki hogy jó mostantól nem fogadok el tőle semmit.

Szóval nem értem ezt nála.

Aki esetleg tudja hogy miért csinálja ezt és mit lehetne ellene tenni?

Nem vagyunk párommal házasok, tudom így még nem az anyósom, de így rövidebb leírni. Mind a ketten huszonévesek vagyunk.

2021. márc. 26. 00:57
1 2 3
 1/28 Savlekotő ***** válasza:
27%
Lehet szenilis,vagy lehet így adná a tudtotokra h a parazita lét véget ért,fizessétek a dolgaitokat ti ,ha már felnőttesdit akartok játszani, teremtsétek meg a feltételeket,vagy menjetek vissza a gyerek szobába..
2021. márc. 26. 01:15
 2/28 anonim ***** válasza:
75%
nem bennetek van a hiba, jogos a mérged. A vénasszony kezd elhülyülni.
2021. márc. 26. 01:38
 3/28 anonim ***** válasza:
93%

Az anyám is pont ilyen, egész életében lyukas eszű volt, arra se emlékezett még fiatalon se, hogy három napja miket mondott vagy csinált. Ha te meg emlékeztél és elmondtad, ugyanígy nem hitte el, hogy ő ilyet biztos nem mondott, az kizárt.

Nem tudsz vele mit kezdeni, ilyen és kész. Rá kell hagyni, mert a vitában csak elfáradsz vele, soha az életben nem ismeri be ha nem volt valamiben igaza.

2021. márc. 26. 01:47
 4/28 anonim ***** válasza:
54%

Őszintén nem értem,hogy miért kell ezen felháborodni. Minek fizetné helyettetek az albérletet vagy a rezsit?

Lehet elengedted a füled mellett,hogy kölcsön adja nem odaadja..

Én is jártam már így. Azóta inkább semmit sem adok kölcsön

2021. márc. 26. 05:51
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
Engedd el, egy pohár vizet se fogadj el tőle.
2021. márc. 26. 06:18
 6/28 anonim ***** válasza:
62%
Ebből látszik, mennyire nem vagyunk egyformák. Mi a férjemmel inkább megkérdeztük volna, hogy van valami anyagi gondja?
2021. márc. 26. 06:44
 7/28 anonim ***** válasza:
84%

Én eleve azt mondtam volna, hogy ne adjon pénzt, költsön magára.

Amíg anyuci fiát az anyuka pénzeli, addig elég nehéz kilépni az alárendelt szerepkorbol. Sztem

2021. márc. 26. 06:47
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

Hagyd rá. Vagy szenilis vagy ezt élvezi, vagy miután kimondja jön rá, hogy o ezt mégsem akarja és könnyebbnek érzi letagadni.

Bármelyik is, igazad van. Ne fogadj el semmit, se tárgyat se ígéretet se szívességet és nem koppansz. Gratulálok a párodhoz, hogy kiállt melletted és nem azt mondta, hogy én nem is tudom meg nem is hallottam igazán, meg biztos ti értettek félre.

2021. márc. 26. 06:54
 9/28 anonim ***** válasza:
77%
lehet unatkozik.... kitartas :( próbáljátok vele kevesebbet beszelni
2021. márc. 26. 08:01
 10/28 anonim ***** válasza:
76%
hany eves amugy?
2021. márc. 26. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!