Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy köszönjek apósomnak?

Hogy köszönjek apósomnak?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, kb. 18 voltam amikor utoljára találkoztam párom apjával és akkor még csókolommal köszöntem :D de most már lehet, hogy hülyén nézne ki, viszont a jó napot kívánok meg olyan idegen számomra. Egyébként ő 62 éves.
2021. márc. 9. 10:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
83%
Pont, ahogy előző írja! ...aztán, ha szimpinek bizonyultok egymás számára, ki fognak simulni az ilyen görcsök, talán meg is beszélitek, pl. megkér, hogy ne magázd. Biztos észreveszi, hogy feszélyez a helyzet, és megtaláljátok a tiszteletteljest és mégsem azt a brutál távolságtartó, karótnyelt módot. Párod ott lesz? Ő mit javasol?
2021. márc. 9. 13:09
 22/42 anonim ***** válasza:
82%
Jó napokat kívánok! Hogy tetszik lenni? vagy Szép napot!
2021. márc. 9. 13:12
 23/42 anonim ***** válasza:
20%

Biztos volt ok, amiért 12 évig nem találkoztál vele.

Kérdezd meg a párodat.

Kezdetnek én a jó napotot javasolnám.

2021. márc. 9. 13:12
 24/42 anonim ***** válasza:
87%
19-es, szerintem a nagy korkülönbség- pláne, hogy gyakorlatilag a nő gyermekkorában is ismerték már egymást - azt eredményezi, hogy a férfi ajánlhatja fel a tegeződést.
2021. márc. 9. 13:23
 25/42 A kérdező kommentje:
Huszonéves barátnői vannak a faszinak szóval nem fogom lebácsizni, a tegeződést meg tudtommal hiába vagyok nő neki kell felajánlania mert ő az idősebb. A jó napot kívánok pedig csak vele szemben lenne furcsa mert olyan mintha egy idegennek köszönnék. Amikor 16 évesen bemutatott neki a párom akkor is megjegyezte az apja nekem, hogy nekem kellett volna nyújtanom a kezem kézfogáshoz (nem tudtam akkor még, és oké hogy oktató jelleggel elmondja de a stílus ahogy mondta nem tetszett), aztán majd most is tenné a megjegyzéseket ha nem tetszik neki gondolom.
2021. márc. 9. 13:28
 26/42 anonim ***** válasza:
90%

Ne foglalkozz a megjegyzéseivel. Nem kell bácsizni elég, ha magázod. De kérdezd meg a párodat.

Egyébként meg "ráfér", ha a csaját meg letegezed.

2021. márc. 9. 13:35
 27/42 anonim ***** válasza:
91%
A "Jó napot" teljesen jó.
2021. márc. 9. 13:47
 28/42 anonim ***** válasza:
8%
Engem őszintén ezek a válaszok most sokkoltak. Nálunk a családban elő nem fordulna hogy bárki magázódjon vagy önözzön, teljesen alapvető hogy mindenki tegeződik, ha közeli rokon, ha nagyon távoli. A barátaim 55+-os szülei is az első személyes találkozáskor fel szokták ajánlani azonnal a tegeződést.
2021. márc. 9. 14:16
 29/42 anonim ***** válasza:
75%

Egyesek apunak hívják az apósukat, te meg le akarod bácsizni...

Talán tényleg a "Jó napot, István!" lenne a legjobb.

2021. márc. 9. 14:28
 30/42 anonim ***** válasza:
45%
Jó napot, és kész. Úgyis a következő szava az lesz, hogy tegezz nyugodtan.
2021. márc. 9. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!