Hogy köszönjem meg a barátnőm szüleinek, hogy elhívtak magukkal nyaralni?
Lehet rossz kategória, mert még nem házasodtunk össze, de ez tűnt a legszimpatikusabbnak :D.
Más lassan két éve járunk, 21 vagyok, tavaly is elhívtak, csak nem akarok bort vinni megint ajándékba. Mit ajánlotok, mit vigyek?
Ajándékba én nem vinnék semmit, azzal köszönném meg, hogy nem vagyok anyós terhére, és nem a legdrágább kaját rendelem az étlapról (ha ugyanis ŐK elhívtak TÉGED nyaralni, akkor az azt kell jelentse, hogy ők állják a számlát, ami nem mindegy, hogy mennyi, illetve az legalábbis semmiképp se mindegy, hogy mennyi rád eső rész belőle...)
A lányukat meg tedd boldoggá, és minél kevesebbet legyetek a terhükre.
Jézusom ez a 7-es válaszoló....elképzelem milyen anyós lehetsz, vagy após...az az igazi lesujtó tekintetű, akit így neveltek és mert vele úgy viselkedtek a szülei ezért ő is olyan a gyerekével. Szerinted csak az jó amit te csinálsz, ha meg valami nem úgy van idegbeteg módon káromkodsz és hibáztatsz mindenkit. Nem hinném elítélendő ha valaki nem jár egyetemre és dolgozik, vagy ha egyetemre jár és nem dolgozik.
Srác, egy ilyen anyóstól meg apóstól mentsen meg a jó Isten téged...
Hogy válaszoljak is én a nyaralás végén egy, “Köszönöm ezt a csodás hetet”, és mellette ha megteheted fizetsz nekik egy vacsorát, fagyizást, vagy bármit.
Jó nyaralást :)
Persze, lényeges, hogy köszönetképpen ne felejts el az egész családdal tisztességesen viselkedni!
Minél kevesebb saját kivánságod legyen ha néha mégis, ne erőltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!