Mennyire normális, hogy jobban kedvelem apósomat, mint a saját apámat?
Figyelt kérdés
Apám gyerekként is keveset foglalkozott velem, kamaszként se tudtam hozzáfordulni. 15 éves voltam amikor elváltak anyámmal, azóta kevés alkalommal találkoztam vele.
Apósommal sokkal közelebbi viszonyban vagyunk, nem volt közöttünk vita vagy veszekedés, több mindent meg lehet vele beszélni. Emiatt úgy érzem közelebb áll hozzám mint az apám.
26F
2021. márc. 1. 14:47
11/11 anonim válasza:
Sokkal jobban szeretem apósomat, mint apámat szerettem. Ő is sokkal jobban kedvel engem, mint apám szeretett, szóval így fair a dolog. Hogy normális-e, nem tudom, de nálunk az apa-lánya kapcsolat sem volt normális eleve, rettegtem tőle, még évekig voltak rémlmaim, miután meghalt. Apósom totál az ellentéte jóformán mindenben, rá sokkal jobban hasonlít a világlátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!