Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért nem sikerül? Többi lent
Beszélgetek egy jóideje egy lánnyal, jókat röhögünk, jókat beszélgetünk. Én kedvelem, nem tudom az elején nekem úgy tünt a lány is mert nem utasította vissza a beszélgetést.
Azonban ma egyik régi ismerősömre ráir, elkezd vele beszélgetni még jobban is mint velem... a régi haverom bevallotta egoista, meg sokszor a haja is úgy néz ki mint egy páwának. Na most akkor a csajnak ő jön be vagy nemértem... egyszerűen kezdem feladni ezt a csajozaa témát a végén mert vagy nem kellek egy lánynak, vagy hirtelen meglát valamelyik egy páwát és egyből ő kell neki. Akik meg kedvesek, bókolgatnak a másiknak a lányok nagy többsége lenézi.. vagy csak én vagyok így vele? Tisztelet persze mimden mas lánynak aki kedves mert vannak lány ismerőseim akik jófejek 😊😊
Első: nem akarok bunkó lenni...
Második: több napja beszélgettem vele, ő is erdeklődött utánnam ,aztán egyik ismerősömre ráír és ja... szóval nemértem. Gondolom nektek se jön be a bunkó srác aki csak kihasznál vagy bármi...
Adom az előzőt .Próbálkozzál más,kedvesebb lányoknál Szerintem is.(én kedves vagyok ,bár kicsit visszahuzodobb )
16/L
Utolsó: pont ezaz... hogy egy visszahúzódóbb lánynál próbálkoztam...
3 lánnyal beszéltem, egyik kedvesen mondta nem akar ismerkedni
2. Nem válaszolt
3. Meg most vagy csak poénkodik velem vavy tenyleg akar valamit, de egyre azt veszem észre hogy az egoisták kellenek neki..
Utolsó: igen kb sz van manapság... persze tisztelet a kivételnek.
Így nem érdemes sokszor próbálkozni... kedves vagy meg minden és vagy lenéz vagy friendzone vagy semmit se akar csak poénkodik... de a bunkók azok egyből...
Nem friendzoneolta a jófej lány ismerőseimet... mondtam parnak már lehetne több is de megmondta csak baratként tekint rám. Akire utoljára rairtam az is jófej de az lehet nem akar tőlem semmit, elhívtam volna kajálni vagy sétálni azt mondta hat nemtudja... leher túl hamar kerdeztem meg nemtudom..
Utolsó: 18 vagyok a lanyok akikre ráirtam egyik 17 az normálisan utasított vissza a mostani pedig tudtommal 16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!