Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egy csajjal sem sikerül összejönnöm, pedig pár hete még "ragadtak rám a csajok". Mit tegyek? (többi lent)
Pár hete még teljesen normális volt minden, de azóta egyre rosszabb...már tényleg nagyon akarok egy barátnőt, de nem jön össze. Olyannal sem, akivel 1-2 hete biztos, hogy járhattak volna...az említett csaj már meg se akar ölelni, pedig pár napja még meg akart csókolni. Egyre jobban egyedül érzem magam, így még nem éreztem soha... csak 1-2 ölelés kéne. De hát...
A fent említett csaj szerint pl a sors vágott vissza, mert én is mennyi csajt elutasítottam (őneki is tetszettem(múlt idő?), sírt is miattam nem egyszer).
Meghát nagy elmaradottságot érzek a többiekkel szemben, mert még nem is csókolóztam, miközben egyes 14 éves lánybarátaim már a szexre készülnek.
Már elhagy a remény is. Tudom, hogy ilyen alapsulis korban inkább a tankönyveket kéne bújnom, de igazából nem vagyok rossz tanuló és egy kösz szeretetre vágyom...
Mit tegyek?
Valakinek elszállt az egója.
De mit is tegyél? Várj Júliára fehér lovon.
14 évesen dugásra készülnek
Ennyi elég is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!