Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül egy normális fiút találnom? 15\L
Figyelt kérdés
Eddig egy normális fiút nem találtam, akárki tetszett mindig én jöttem ki rosszul az egészből. Legelőször volt egy fiú aki nem akart tőlem semmit de én viszont igen, és egy idő után kezdtem elfelejteni és akkor mondta hogy szívesen megpróbálná velem de akkor én már nem akartam. Utána volt egy fiú aki tetszett és rabeszeltek hogy írjak rá de abból is én jöttem ki rosszul mert elmondta valakinek ő meg tovább mondta és mostmár elég sokan tudják de hála istennek nem piszkálnak ezzel. Akkor most volt egy fiú aki nagyon megtetszett és volt ilyen iskola buli és ott folyton engem nézett meg körülöttem volt és még aznap este rám is írt és tökre azt hittem hogy tetszem neki aztán kiderült hogy mégsem és most eléggé úgy néz ki hogy az egyik osztálytársammal van együtt.. szóval csak annyi hogy miért nem sikerül semmi?2017. nov. 2. 21:00
1/5 anonim válasza:
Haha. Én meg normális lányt nem találok. F/18 Ha szeretnél írhatsz.
3/5 anonim válasza:
Nekem írhatsz, ha gondolod, 17/F.
4/5 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, soha egy normális fiút nem találok. :/ (17/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!