Szeretnék megyénk Állatvédőrségének (menhelyeinek) kutyatápot adományozni.15 ezerért jó lenne 2x15 kg-os kiszerelésben valami normális tápot találnom. Van ötletetetk?
Nem vagyunk gazdagok, de évente egyszer igyekszem így támogatni a számomra fontos Védőrséget (nekem ez a heppem, nem járok fodrászhot, műkörmöshöz, nekem ez az évi luxuskiadásom). Mivel nem vagyunk gazdagok, ez a 15 ezer nekünk sok, főleg ilyenkor, de ezért a pénzért szeretnék valamilyen normális kaját juttatni a menhelyes kutyóknak, ezért nagyon átgondolnám, mit adok nekik.
Josera vonalon indultam, Economy kilőve, mert nagyon sokan panaszkodnak rá.
Esetleg a Solido az, ami megfelelne.
Brit-nél, ha kifognék akciót, akkor lamb and rice-ot vennék.
De a többi gyártó termékét nem ismerem. Segítsetek, van olyan megbízható táp, amitől nem fosnak, nem vakaróznak, nem fogynak, viszont nincs 600 ft/kg fölött az ára?
Köszi
Gondolkodj reálisan: a menhelyes kutyák mennyiséget esznek. Ott nem a minőség fog számítani és nem azzal segítesz ha 2 napig ehetnek jobb kaját hanem azzal, ha 1 hétig meg van oldva a kajájuk. Pl 15 ezerből tudsz venni 4-5 ilyen zsákot, ami 60-75 kiló táp, szemben a 30cal...egy menhelyen nem mindegy.
Ez a legokosabb dolog, amit tehetsz. Kérdezni.
Azért egy menhelyen nem jut a drága , szuper tápokra. Ha egy lerobbant kutyának erőset adnak, azzal nem jót csinálnak a szervezetének.
Chappiből 45 kg, Josera Economy-ból 40 kg tudnék venni. Ennél ócskábbat már tényleg nem veszek (porcijó, frakk, egyéb).
Ha esetleg lenne valami óriási kiszerelésben olcsóbban valami ilyen kategóriájú táp, az szuper lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!