Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék megyénk Állatvédőrsé...

Szeretnék megyénk Állatvédőrségének (menhelyeinek) kutyatápot adományozni.15 ezerért jó lenne 2x15 kg-os kiszerelésben valami normális tápot találnom. Van ötletetetk?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk gazdagok, de évente egyszer igyekszem így támogatni a számomra fontos Védőrséget (nekem ez a heppem, nem járok fodrászhot, műkörmöshöz, nekem ez az évi luxuskiadásom). Mivel nem vagyunk gazdagok, ez a 15 ezer nekünk sok, főleg ilyenkor, de ezért a pénzért szeretnék valamilyen normális kaját juttatni a menhelyes kutyóknak, ezért nagyon átgondolnám, mit adok nekik.

Josera vonalon indultam, Economy kilőve, mert nagyon sokan panaszkodnak rá.

Esetleg a Solido az, ami megfelelne.

Brit-nél, ha kifognék akciót, akkor lamb and rice-ot vennék.

De a többi gyártó termékét nem ismerem. Segítsetek, van olyan megbízható táp, amitől nem fosnak, nem vakaróznak, nem fogynak, viszont nincs 600 ft/kg fölött az ára?

Köszi

2014. okt. 3. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A pénz megmarad"

Honnan marad meg a pénz? Ha egy szervezet adományokból tartja fenn magát, akkor csak az adományokból van pénze (meg amit a tagok a saját kasszájukból kivesznek). Ha mindenki tápot adományoz, akkor kb. nincs egy fityingjük sem.

Egyébként igazad van, de szerintem az állatvédőrség az rendben van, habár nem ismerem őket személyesen.

2014. okt. 5. 09:27
 12/12 A kérdező kommentje:

Én ismerem őket és tagja is vagyok. A táp is megvan. Köszi a segítséget.

Konzervet pedig nem adok a saját kutyáimnak sem, mert szeretem őket.:)

2014. okt. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!