Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne egy lányt találnom?
Ez kölcsönös.. Nem minden lány olyan,amilyenek gondolod! Igenis vannak normális lányok akikkel meg lehet találni az összhangot :) próbálkozz csak :) és hidd el a fiúkban is ez általában a probléma (lányok szemszögéből)
15/L
Én is hasonló cipőben járok.Annak ellenére hogy jófejnek tartanak mégis 1-2 hét után már nem igen érdekeltem őket és ez mindegyiknél így volt.Az is megesett hogy csak miatta utaztam 100km-t de a találkozás után már nem is írt.
Hozzá kell tenni hogy én online sokkal nyíltabb tudok lenni ha először ismerek meg valakit.Élőben általában nehezebb megszólalni.Vagy csak elmondani az érzéseimet.
Ne add fel mert egyszer úgyis jönni fog valaki.
17/F
Érdekes, érdekes.:D
Én 15 éves vagyok, a szerelmem (ha úgy tetszik, kiszemeltem) 18 lesz. Elsőre azt látod, hogy intelligens, jóképű, rendkívül jó focista, stb...
De én látom, hogy gyerekes. Hiába van köztünk 2 és fél év, úgy érzem, én komolyabban kezelem a dolgokat. Ő csak a haverjaival lóg, fiús dolgokat csinál. Fiús, de még nem férfias. És nem is kell az legyen. Csak azt mondom, hogy nyugi, sok esetben fordítva is igaz.
(Bár én különféle családi okokból már 13 évesen úgy éreztem magam, mint egy kis felnőtt, de ez nem lényeg most.)
Csak legyél önmagad, ne hajtsd túl, ha az első randi mindkettőtöknek tetszett, kérd el a számát, majd írj rá párszor, de ha pár napon belül egyikre sem válaszol hagyd, keress valaki mást, mert valószínűleg nem érdekkel már.
Am hajrá, egyszer biztos megtalálod ❤️
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!