Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cselekedjek? Szeretnék már egy barátnőt, de nem sikerül hozzám illő lányt találnom, sem alkalmat, hogy leszólítsam! Hiányzik az érzés, és tudom, hogy képes vagyok, azt nyújtani amit egy lány szeret.15/F
Én is hasonló cipõben járok.
Sok mindenben hasonlítunk: én sem szeretek sehova egyedül menni
(na jó, ez csak egy de ez olyan tulajdonság amibõl sok más is követhezhet: introvertált, ilyesmi...)
Mit is akartam még....
Ja igen
Egyébként látszik az írásodból hogy nagyon megvisel. Kissé túlságosan 😂
"olyan igazságtalannak érzem az életet..."
Na de ha valaki mélyponton van akkor ez elfogadható
Biztosan én is ennyire túloznék egy olyan hangulatban.
Szóval nem is baj.
Na mindegy errõl ennyi
Sajnos nem igazán tudok segíteni. Én is épp az imént raktam ki egy hasonló kérdést. :/
De esetleg itt megpróbálhatod ;)
14/L
Ja és még annyi hogy egyébként aranyos amit írtál:
Hogy képes lennél azt nyújtani amit egy lány szeret ;)
Én is nagyon szeretnék barátot, de ha csak nyavajgok és nem teszek érte semmit úgy nem megy. Szerintem neked is ki kellene mozdulni ismerkedni. Tudom hogy nehéz, de végy erőt magadon és menj oda egy lányhoz. Ha nem jön össze keress mást. Ha szeretnél írhatsz privátba. Sok sikert :)
14/l
Nekem is írhatsz, ha gondolod :)
15l
Mintha én nyomtam volna ki kérdező :,D
Nyugi,ez a nyár folyamán csak rosszabb lesz,de ezzel kell együtt élned,ez addig nem fog változni,még nem jön valaki akivel komolyabbra fordulhatnak a dolgok.
Próbáld meg erről elterelni a figyelmedet,időnként vissza fog térni,de inkább hesegesd el a gondolatot.
Mostani "nők" csak a pénzre mennek......
Detto am az érzes!,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!