Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok vagy érzem úgy hogy akarok barátot?
Nem tudom értelmezni ezt az érzézést..
16 vagyok soha nem volt barátom,régen nagyon akartam,most pedig nem,és nem is tudom nem is érzem úgy.Még annyira tippelnék én hogy azért mert várok olyanra akivel közös érdeklődésünk van,és vonzó is számomra,de még nem találkoztam ilyen fiúval..talán túl jót akarok?Légyszíves normális válaszokat!
Elnézést ha van helyesírási hiba!
Az igaz szerelemben a férfi hagyja a nőnek hogy egyedül lehessen arra az időre amíg neki jólesik. A nőknek időre van szükségük, amíg érzelmileg el nem határozzák magukat. Én se siettetek soha egy nőt a válaszadással. Had élje az életét ahogy szeretné mert a sok szép emlék amire visszavágyik talán soha többé vissza nem tér ha már párkapcsolatban van valaki. Ezért fontos hogy egy férfi teret engedjen a nőnek még hozzá sokat, hogy a szeretetet közvetlenül érezze akármilyen távol is legyen. Én mondjuk már rég nem érezhettem ehhez hasonlót ugyanis egyedül vagyok.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!