Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez? Miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Miért nem sikerül? Többi lent

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy jóideje egy lánnyal, jókat röhögünk, jókat beszélgetünk. Én kedvelem, nem tudom az elején nekem úgy tünt a lány is mert nem utasította vissza a beszélgetést.

Azonban ma egyik régi ismerősömre ráir, elkezd vele beszélgetni még jobban is mint velem... a régi haverom bevallotta egoista, meg sokszor a haja is úgy néz ki mint egy páwának. Na most akkor a csajnak ő jön be vagy nemértem... egyszerűen kezdem feladni ezt a csajozaa témát a végén mert vagy nem kellek egy lánynak, vagy hirtelen meglát valamelyik egy páwát és egyből ő kell neki. Akik meg kedvesek, bókolgatnak a másiknak a lányok nagy többsége lenézi.. vagy csak én vagyok így vele? Tisztelet persze mimden mas lánynak aki kedves mert vannak lány ismerőseim akik jófejek 😊😊

2018. dec. 17. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem csak unalmasnak tart, énis kaptam már ilyet h untatsz, előfordul, és igen mai lányoknal a bokok sokszor untatók vagyis jokor kell jokat mondani h igy legyel sikeres,

és nem kell viszahuzodot keresni barkit, akivel ugyerzed h boldog lenne melletted, ha mar kedvesseggel akarod megsimerni, ami naon jo dolog enis igy csinalom (18/f), akk ne azt nezd h te boldog lennel-e mellette hanem h Ő boldog lenne melletted.

2018. dec. 17. 18:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Mikor beszélgettem a lánnyal ő is bókolgatott meg köszönte a bókokat mert látta hogy bókolok neki, folyton nevetettünk, láttam hogy boldog, erre jön egy olyan haverom aki bunkó meg a lányok se értik a poénját és hat na...
2018. dec. 17. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!