Mennyire normális, hogy az anyósék rokonsága nem kér bocsánatot?
Béluska mit szól ehhez?
Nem tudom mire fel küldözgetsz anyósnak bármit, ha ennyire haragszol? Meg ő el sem jön az unokáihoz?
Bélának nem tetszik az anyja hozzáállása. Igazából csak apósom miatt tartjuk a kapcsolatot, ő nevelte a férjem egész korán, mert anyósom sokszor ivott és eltűnt napokra. Ha nem küldenénk semmit, akkor nem biztos hogy kijönnének anyagilag. És a férjem szereti az apját.
Másik fél véleménye: elloptam a fiát, nincs kinek a vállán sírni. Senki nem kajtatja fel az ország másik végéről. Nem vagyunk jók.
Van egy mondás: ha másnak gondja van veled, akkor neki van gondja, nem neked. Persze, kicsit sarkított a dolog, mert ha valakit ha valakit szándékosan bántasz, és arra hivatkozol, hogy az az ő baja, akkor az elég furcsa lelkiismeretre utal. De ha nem érzed magadnak hibásnak, akkor kár rajta rágódni. Bocsánatkérés nélkül is meg lehet bocsátani :)
Szóval szerintem engedd el! Ne menj oda hozzá túl gyakran, ha bánt, hiszen nem vagy saját magad ellensége, az apósoddal meg tartsd meg a jó viszonyt. Nem tudsz mit tenni. Esetleg elgondolkozhatsz azon, hogy te biztosan nem tettél-e olyan dolgot, ami miatt jogosan haragudhat rád. Ha van ilyen, kezdheted Te a bocsánatkéréssel. Aztán ő vagy szintén magába száll, vagy nem. Az már nem a te dolgod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!