Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy kezeljem az ilyen anyósje...

Hogy kezeljem az ilyen anyósjelöltet? Bocsánat elég hosszú

Figyelt kérdés

Azon lovagolnak hogy adjam el a házat költözzünk a párom telkére ( telek egy 10 nm-es " nyaraló van rajta na ezt is ugye egy házat tenni rá nem kis pénz...)

A telek anyukáék mellett van.

Nos nekem ezen a fő probléma, hogy nem is akarom eladni mert megdolgoztam érte ha eladnám is maradna adósság belőle mert így nem is érne annyit.

Belekötött abba, hogy a páromnak semmi keresnivalója itthon ( külföldön dolgozik) mert ő ott milyen jól keres.. ( hó végére neki se marad sok meg mínuszos...+ Nekem se küld haza pénzt pedig munkanélküli vagyok)

Meg ő ha lesz unokája akkor másfél órát nem fog utazni, hogy láthassa.

Ezt se értem hogy az nem baj hogy a fia 900 kmre van,de az baj ha nálam másfél órára...

Meg ő reméli ha öreg lesz akkor ápolgatjuk mert a családban ezt szokás és ezt csak onnan a szomszédból lehet megtenni...

Igenám,de nekem is van anyám meg családom akiknek ugyanolyan szüksége lehet majd ezekre

De ő azt gondolja hogy ő a világközepe...

" Sógornőm" is mesélte hogy inkább elkezd sírni ha valami nem úgy van.

Állandóan babusgatja a fiait ( óvónő lehet ezért)

Páromnak ezeket elmondtam, kiderült hogy hát anyuka nem is mondott el mindent, meg ferdített ( én nem akarom hogy jöjjön az unokához)

Meg azt mondta ő ezt nem hiszi el hogy az anyja ilyeneket mondott...

Azóta párommal se beszélünk annyit, nincs bizalmam felé, szerintem kiakarnak túrni a családból, nem szeretnek " mert elveszem a fiát"

Tudom, hogy a párommal fogok élni nem az anyjával. De ha állandóan belémköt azt nem lehet tolerálni egy idő után, párom meg nem látja be, hogy ezek elég bántó dolgok voltak és mégis én vagyok a hibás merthát " anya nem úgy gondolta" ezeken szerintem nincs mit félreérteni.

2021. febr. 25. 08:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%

Persze hogy túlzás.

De az méginkább,hogy felnőtt emberek hagyják sakkban tartani magukat ilyesmivel.

Az emberek többsége nem tanul meg diplomatikusan nemet mondani.

Azt hiszik,hogy minden ilyen helyzet egy ütközet,amit valakinek meg kell nyernie.

Minden ilyen piszlicsáré dologból ügyet kell csinálni .Holott nem..

Nemet mondasz és következetesen betartod.

Ennyi.

Ha sír,had sírjon.

Legközelebb sírás nélkül is tudomásul veszi ,mert rájön hogy a múltkori sírás nem vezetett eredményre.

2021. febr. 25. 10:00
 22/40 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom! Egy ilyen papír kitöltős sztori után este a párom kezébe nyomtam volna a telefont, hogy kérdezze meg anyukát, milyen pózban csinálhatjuk.

Gyakoris korszakom

óta (kB 5 év), te vagy a második, akinek azt írom, menekülj!

Az egészben az a gáz, hogy itt a legnagyobb hibás a párod, de te ezt nem akarod elismerni, ezért anyósodra hárítod. Ha te kicsit is fontos lennél a párodnak, már rég leállította volna az anyját.

2021. febr. 25. 10:04
 23/40 anonim ***** válasza:
94%

"Egy ilyen papír kitöltős sztori után este a párom kezébe nyomtam volna a telefont, hogy kérdezze meg anyukát, milyen pózban csinálhatjuk."

:-D :-D :-D

Nagyon találó reakció lenne a kérdező részéről is! :-DDD

2021. febr. 25. 10:17
 24/40 anonim ***** válasza:
94%

Én is tapasztalatból írom, hogy menekülj! Exem anyja, ha ott voltam majdnem hogy a seggem kinyalta, hogy jaj családtag vagyok, lányaként szeret stb. Aztán kiderült szép lassan szakítás után, hogy ő irányította a szálakat a fián keresztül. 4 hónapja voltam együtt a fiával, mikor a fia rá akart venni, hogy adjam el a lakásomat, és vegyünk belőle egy közöset abban a városban, de hitelt kéne felvenni a vételár miatt. Természetesen nekem, hisz jól keresek, 20 évig kellett volna havi 80 ezret fizetni. Nemet mondtam. Volt sértődés.

Fiacskájának anyagi gondjai voltak, én fizettem mindent, 2 millió Ft minusszal zártam ezt a kapcsolatot. Mikor szakítottunk és hazaköltöztem, volt képe az anyjának felhívni apámat, pénzt kunyerálni, engem meg elhordott mindenféle hatalmas igényű kislánynak.

Úgyhogy tényleg komolyan írom, menekülj! Ez csak rosszabb lesz. Soha ne add fel az ingatlanodat, meg semmidet egy pasi miatt. Most én is földönfutó lennék, ha belementem volna.

2021. febr. 25. 10:18
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Se a házamat, se az életemet nem áldoznám be érte. Itt a férfi sem ér ennyi gondolkodást, nem hogy az anyja. Nehogy még gyereket is csináljatok, jesszus, menekülj amíg nem késő, öleld át a kecódat, hogy ezt én vettem, én csináltam, enyém, ő sose fog hülyét csinálni belőled, de a párod és az anyja minuszba vágna mint a huzat, inkább várj türelmesen egy életképes férfira, aki már levált az anyjáról.
2021. febr. 25. 10:23
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
20. Vagyok. Nézd, én 15 évig bírtam ezt. Mindig mindenben Anyunak volt igaza.... Mindent kifogàsolt. A pici fia meg hallgatott rà. Ha volt egy javaslatom, "ne ugass bele, mert főiskolàd van, akkor te mindent jobban tudsz, azt hiszed! " Nem hittem. Próbálta úgy élni, hogy beszéljek meg mindent a férjemmel. Mindig a Dràga Mama tudta az igazit. Sosem dicsekedtem,higy nekem 2 diplomát van. Örültem,hogy jobban keresek, mint akinek nincs. Teljesen mellékpàlyàra tettek, csak egymàssal beszéltek. 2 év teràpiàba került, hogy el higgyen, hogy nem vagyok eldobni való ember, sem buta, sem rusnya.
2021. febr. 25. 10:29
 27/40 anonim ***** válasza:
93%
24-es vagyok. Az volt az utolsó csepp a pohárban, mikor életbiztosítást kötött a nevemre, és magát nevezte meg kedvezményezettnek. Ez, és az anyagi lehúzás miatt hagytam ott. Téged is földönfutóvá tennének, és ezáltal magukhoz láncolnának.
2021. febr. 25. 10:32
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem CSAK az anyósjelölt a probléma, hanem a "párod" legalább annyira.

HA van kis eszed, a SAJÁT házadat semmi esetre sem adod el, semmi esetre sem költözöl az anyuka mellé és felkészülsz arra, hogy a kapcsolatnak nincs jövöje!

2021. febr. 25. 10:38
 29/40 A kérdező kommentje:

Én nem akartam tiszteletlen lenni az anyjával ezért tűrtem napokig nem is említettem meg páromnak a dolgot. De mikor kiderült, hogy kiforgatta anyuka akkor már borult a bili.

Megmondtam páromnak, hogy szakadjon le az anyja a házamról. Tanácsot meghallgatok bármivel későbbiekben talán megfogadom ,de ha mégegyszer ennyire belémfog állni, nem érdekel ki sír, ki sértődik meg nem kell velem lenni meg nem kell idejönni.

Lehet túlérzékenyen fogadtam igen. Elkellet volna küldeni a sunyiba. Párommal akkor ígyis eléggé összevesztem, mert mondtam neki, hogy mennyire önző, nem áll mellettem, mindig annak kell lennie amit ő akar mert bevágja a durcát, nőjön fel. Én nem kérem hogy válasszon köztem meg az anyja közt, mert én automatikusan lefogok lépni.

2021. febr. 25. 11:11
 30/40 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, hány éves vagy, de idővel rájössz, hogy az ilyen mérgező embereket ki kell zárni az életedből. Valamint arra is, hogy ilyen pipogya férfival, akinek anyu szava a szent és sérthetetlen, nem érdemes foglalkozni. Ezek sose változnak meg.
2021. febr. 25. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!