Gyűlölöm az anyósom, de ezzel a magam életét keserítem. Aki letudta szarni az anyósát úgy, hogy nem szakította meg vele a kapcsolatot, hogy csinálta?
Férjemmel mesébe illő a kapcsolatunk, ezért nem áldoznám fel a kapcsolatomat azért, hogy ez a nő eltakarodjon az életünkből, amúgy sem tudnám mert van 2 gyerekünk. Az első gyerek születése óta nem tudom tolerálni, szívből gyűlölöm. Sokszor elhatároztam, hogy na innentől leszarom, de folyamatosan idegesít, ostoba nagyon és kétszínű is, plussz nem fogadja el, hogy mi egy külön csalàd vagyunk. Minden szart összevásárol a gyerekeinknek is amikor többször kértük, hogy ne!
Aki szintén utálta az anyósát, hogy tudott uralkodni magán? Mire kellene gondolnom, hogy győzzem le ezt az érzést bennem?
Szomszéd néni-t hogy kezeled?
Lehet úgy kezelni az anyóst is?
Szerintem ezt nem könnyű.
Szerintem kezd el látványosan elfelejteni a születés nevnap stb ünnepeket és talán észreveszi magát,ha vásárolgat és jár hozzátok a társaságában kukulj meg,ha kérdez igen/nem.
Amiket nem szeretnél a gyerekeknek adni azokat ajándékozd el akár rosszabb sorsu gyerekeknek vagy családnak. Bármit is mond vagy tesz lássa rajtad,hogy neked mindegy,hogy él vagy sem.
Nálam legalábbis bevált az anyósjelöltnél..
Hű, micsoda rémes anyós hogy mindent megvesz az unokáknak, ez felháborító! :)
Annyira nem lehet szörnyű, ha tökéletes pasit nevelt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!