Megbocsátanátok egy olyannak, aki nem kért bocsánatot?
Nagyanyám ilyen ember. Mindenban császárnak hiszi magát, aki sosem hibázik, és ha mersz valamiért szólni, akkor ő az áldozat.
Én kerülöm, a gyerekhez pedig nem nyúlhat, amíg nem mondja ki, hogy az van vele, amit én mondok. 13 hónapja van ez így, most várjuk a másodikat, nem tervezek változtatni a hozzáállásomon. Nem fogom megbocsájtani csak úgy magamtól, hogy a két hónapos gyerekem kikapta a kezemből etetés közben, majd az üvöltő, éhes, vörös csecsemőt nem adta vissza. Ennyi. Persze ebben a helyzetben is ő az áldozat, ő a szegény szerencsétlen, és a gyerek csak azért sírt, mert én kiabáltam. Ami amúgy nem igaz, teljesen lefagytam, egy hang nem jött ki a torkomon. Anyukám közölte teljesen higgadtan, hogy azonnal adja vissza a szüleinek a gyereket.
#3, nyilván mindenkit eltiltok a gyerekemtől, aki nem megfelelően bánik vele.
Szánalmas az a sok hülye vénasszony, aki fiatalnak érzi magát attól, ha kézbevehet egy babát.
Annak is megvolt az ideje.
A gyerek az anya gyereke, ő a felelős érte meg az apja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!