Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megbocsátanátok egy olyannak,...

Megbocsátanátok egy olyannak, aki nem kért bocsánatot?

Figyelt kérdés
Anyósommal összevesztem (meny vagyok), mert folyamatos figyelmen kívül hagyja, hogy én mit engedek neki a gyermekemmel kapcsolatban. Nem nagy dolgok, de besokalltam, hogy sosem érdekli, amit mondok. Mondtam neki, hogy várom a bocsánatkérését, és az ígéretet, hogy mostantól figyelembe veszi a kéréseimet. Azóta nem jött, nem írt, a férjemnek beszélt ki engem, és folyton hívja át őket hozzá. Lassan itt a lányom első szülinapja, abban reménykedtem, hogy addig bocsánatot kér, rendeződik a viszony, de ő nem ismeri el, hogy hibázott, így nem is fog bocsánatot kérni. Ti mit tennétek a helyemben? Nem egészséges ez a kapcsolat a lányomra nézve sem, hiszen nem jó úgy felnőni, hogy nem szeretem a nagymamáját, hiába ő a legnegatívabb, legrosszindulatúbb nő, akit valaha ismertem. De ha meg én úgy 'bocsátok meg', hogy ő lényegében nem is fogadja el, hogy hibázott, akkor megint annyi fog neki leesni a dologból, úgy ő bárkivel bármit megtehet. A sógornőm mesélte, hogy még életében egyszer sem kért tőle bocsánatot, mindig úgy alakította a dolgokat, hogy ő legyen az áldozat. Ti mit tennétek a helyemben?
2021. febr. 12. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

A megbocsátás a bocsánatkérés függvénye, minden esetben.

Van esély arra, hogy a nagyi bírósághoz fordul, ha nem unokázhat? Ha nincs, akkor ne vigyétek a gyerkőcöt, mert ha nagyi csak azért is alapon, veled való kötélhúzás miatt süteményt ad neki, és attól kiütéses, akkor veszélybe sodorja a gyerkőcöt.

Ha meg van esély nála a pereskedésre, akkor minden rossz szót vegyetek fel vagy ilyesmi.

2021. febr. 13. 08:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a szitu amikor mandula volt a sütiben?
2021. febr. 13. 14:17
 13/24 anonim ***** válasza:
24%

Ilyen, amikor a fagyi visszanyal!

Azt hitted majd bocsánatot kér és lemegy pincsikutyába a nagymama, de nem jött be ezért most nem tudod hogy csináld vissza, hogy ne neked kelljen bocsánatot kérned.

Ha szerinted ő a legrosszindulatubb, leggonoszabb nő, akkor mért akarsz menni hozzá?

Majd megy a fia, elviszi az unokát pár órára, te meg edd meg amit főztél!

Pár óra alatt, az apa felügyelete mellett csak nem fog történni semmi rossz.

2021. febr. 13. 15:32
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Ne foglalkozz senkivel, az ilyen anyós a legrosszabb.

Szerintem mondd meg neki, hogy vagy úgy bánik a gyerekeddel, ahogy azt te megengeded, vagy többet nem látja. Itt van a példa a válaszokba, nem tudom hanyadik, de valaki írta, hogy az anyósa is évek óta nem látta a gyereket. Ha nem tetszik neki, akkor meg ez van. A te gyereked, nem az övé. Semmi köze hozzá, hogy te hogyan neveled. Ha ő ehhez nem képes alkalmaszkodni, akkor az az ő baja. Szerintem várd meg amíg ő bocsánatot kér, hát nehogy már te menjél oda könyörögni. Neked van igazad, ez a nő pedig nem normális.

2021. febr. 13. 15:38
 15/24 anonim ***** válasza:
68%

Akik szerint a gyereknek joga van látni a mamát: igazatok van, de akkor a mama átballag a menyhez MINDIG, ahol szem előtt van.

Én sem engedném olyan emberhez - bárki legyen is az -, aki semmibe veszi a kérésemet és pl sütivel tömi a nyolchónapost. Nem érdekel, akkor nem találkoznak, vagy csakis az én felügyeletem alatt.

2021. febr. 13. 17:25
 16/24 anonim ***** válasza:
39%

A sok ősanya, akik azt hiszik, csak egy igazság van és az az övék.

Mindenki hülye, csak ők a helikopterek.

Aztán, mikor letelik a gyes ott pitiznek az általuk utált anyósnál, hogy vigyázzon már a gyerekre és ha nemet mondd, akkor megint ők a legutálatosabbak.

Tulajdonképpen, most csak annyi a baj, hogy te ki akartál erőszakolni egy bocsánatkérést, ami nem lett, így most itt rinyálsz, hogy mit csinálj, mert menni akarsz, de azért érzed, hogy sz.rban vagy.

2021. febr. 13. 17:47
 17/24 anonim ***** válasza:
32%

Az én anyósomnak 3 menye van, ebből 1 pont a te fajtád.

2 menye 2 fia és 5 unokája megy hozzá és jóban vannak a 3. meny és 2 unoka pedig nem is ismeri a nagybácsikat, unokatestvéreket.

Szerinted ki a hibás.

Persze, mindenki csak az a 3. meny nem.

2021. febr. 13. 17:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Én nem akarok menni, utálom a nőt. Örülnék, ha soha többet nem kéne látnom. Csak a lányom miatt gáz a szitu. Aki meg az anyóst pártolja, tuti azok is sértődött anyósok, akik nem értik, hogy a menyük miért haragszik rájuk, amikor ők csak a legjobbat akarják...🤦‍♀️
2021. febr. 13. 19:07
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Hú, de gáz vagy.
2021. febr. 13. 20:01
 20/24 anonim ***** válasza:
25%

Ja, sértődött anyós vagyok 😂😂

Ja nem, csak simán egy nő, aki nem egy elvakult idegroncs harpia.

Nagyon sajnálom azokat a pasikat, akik ilyen nőt fognak ki.

Fun fact: nekem sem a kedvenc emberem az anyós, de wow kibírom azt a kis időt vele a férjem és a gyerek miatt :) eddig nem sikerült még bele halom, bár az is igaz, hogy tudom mit jelent az, hogy alkalmazkodás.

2021. febr. 13. 23:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!