Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülés előtt takarítani...

Szülés előtt takarítani segitett valaki?

Figyelt kérdés
Volt kismamáktól érdeklődnék, hogy szülés előtt nektek segített valaki takarítani? Anyós, anya? Nálunk anyósom szeretne nagyon jönni de kicsit frusztrál a dolog és nem tudom fogadjam-e el a segítséget... (vele kicsit néha amúgy is küzdünk a rátelepedés/beleavatkozás miatt) Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. febr. 8. 12:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Én még csak 17 hetes vagyok, de anyámat már most alig tudom lerázni, még tapétát is akar cserélni, meg tisztasági festeni, mikor három éve volt festés és tapéta. Mindig modja, hogy ne foglalkozzak semmivel, majd ő... nem tudom hogy fogom kibírni, ha már most ilyen. Jobban örülnék, ha a saját fejem alapján intézhetnék mindent. Szóval ha beengeded anyóst csak óvatosan, a végén még a csempét is felveri a fürdőben, mert szerinte koszos a fuga.
2021. febr. 8. 16:16
 22/26 anonim ***** válasza:
81%
A férjem segített, semmi szükség nem volt egyéb segítségre.
2021. febr. 8. 16:30
 23/26 anonim ***** válasza:
77%
A férjem takarított, mert én kórházban voltam, de képes volt rá segítség nélkül is.
2021. febr. 8. 17:47
 24/26 anonim ***** válasza:
62%
Én szülés előtt a férjemnek is segítettem házfelújításban is a házimunka mellett. Nagy hassal lazább kőművesmunkák, és egeszségesek vagyunk. Minek kéne jönni bárkinek is? Nem voltam táposcsirke.
2021. febr. 8. 17:50
 25/26 anonim ***** válasza:
31%

Én ezt annyira nem értem.

Egy alapból rendben tartott lakáshoz miért kellene a férjnek segítség? (kivéve a házibulis sztorit mert azt mondjuk megértem 😁).

Én nem baba miatt vagyok kórházban, de a férjem így is kitakarította a lakást úgy, hogy egy szóval sem kértem tőle.

-na jó ha alapból van már 3 gyerek, akkor még el tudom képzelni h kell segítség

2021. febr. 8. 18:05
 26/26 anonim ***** válasza:

Én takarítottam ki pont azelőtt, hogy elmentem volna szülni. Azóta se volt olyan patika rend itthon.

Van egy 5,5 éves lányom meg eg 9,5 hónapos fiam. Örülök most már, ha egyedül elmehetek wc-re… 😭

márc. 28. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!