Miért nem takarítanak ki maguk után?
Figyelt kérdés
Pároméknak van egy nyaralójuk. Sokat járunk le. Haza indulás előtt kitakarítok, párom segít rendet tenni. Kb. Fél éve mikor a szülei lejárnak olyan mintha nem érdekelné őket semmi, morzsás, kajás az asztal, nincs felporszívózva, legutóbb el kellett pakolnunk utánuk. A hipó bele volt öntve a kádba. Papucsaik szanaszét a lakásban, képkereteket inkább eldugták, mert ugye így nem kellett leporolniuk. Szóval undorító a lakás utánuk. Az elmosott csetres koszos. bútorok szétpakolva. Nem is értem miért.2017. jan. 2. 13:26
1/28 anonim válasza:
Pl szóljatok nekik, hogy takarítsák ki.
2/28 anonim válasza:
Jah, amúgy azért hagyják úgy, mert tudják, hogy ti úgyis kitakarítotok.
3/28 anonim válasza:
Mivel az ő nyaralójuk, sajna olyan disznó módjára viselkedhetnek ott, ahogy akarnak, viszont nem kötelező oda menni.
Én szólnék a páromnak, hogy beszéljen velük, hogy ha még egyszer így hagyják, akkor én nem takarítok utánuk. Sőt, én is olyan koszosan fogom otthagyni nekik.
Ha nem változna a helyzet, akkor én soha többé nem mennék a nyaralójukba. Inkább kifizetném a pénzt wellnessre, vagy körutazásra stb.
5/28 A kérdező kommentje:
Párom semmit. Én már többször tettem megjegyzest ezekre a dolgokra. Ő bevédte őket annyival hogy idősek... de szerintem a kornak ehhez semmi köze.
2017. jan. 2. 14:33
6/28 A kérdező kommentje:
Van a közelben egy másik nyaralójuk. Egyszer aludtunk ott. De utána közöltem is a párommal hogy a nagy kosz és a kupi miatt oda többet nem megyek. Múltkor az anyja mondta ki kellene már takarítani de semmi kedve hozzá.
2017. jan. 2. 14:34
7/28 anonim válasza:
Ha nem tetszik az ő nyaralójuk, menjetek a tiétekbe:-)
8/28 anonim válasza:
De bizony hogy lehet köze a koruknak hozzá! Milyen idősek? Másrészt meg ha nem tetszik az ajándék ló, ez esetben a nyaraló, nem kell odamenni és kész. Nem muszáj ám használni....
9/28 A kérdező kommentje:
Otthon se nagyon takarítanak... gondolom az is tök termeszetes. Miért kell nekem rontani?
2017. jan. 2. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!