Miért nem takarítanak ki maguk után?
Figyelt kérdés
Pároméknak van egy nyaralójuk. Sokat járunk le. Haza indulás előtt kitakarítok, párom segít rendet tenni. Kb. Fél éve mikor a szülei lejárnak olyan mintha nem érdekelné őket semmi, morzsás, kajás az asztal, nincs felporszívózva, legutóbb el kellett pakolnunk utánuk. A hipó bele volt öntve a kádba. Papucsaik szanaszét a lakásban, képkereteket inkább eldugták, mert ugye így nem kellett leporolniuk. Szóval undorító a lakás utánuk. Az elmosott csetres koszos. bútorok szétpakolva. Nem is értem miért.2017. jan. 2. 13:26
11/28 anonim válasza:
Mivel az ő nyaralójuk, olyan állapotban hagyják ott, amilyenben csak szeretnék. Én egyébként megértelek, hogy téged ez zavar, én sem szívesen pakolnék és takarítanék mások után. Viszont így nem is mennék oda.
12/28 anonim válasza:
Azért nem takarítanak ki, mert igénytelenek. De a kedvedért nem fognak fáradni, az fix.
13/28 anonim válasza:
Attól még nem lesz valaki igénytelen paraszt, hogy van egy nyaralója, akkor se, ha a többi igénytelen paraszt ezt természetesnek veszi
14/28 anonim válasza:
15/28 anonim válasza:
Teljesen mindegy, miért csinálják, mivel az ő nyaralójuk. Megértem, hogy nem tetszik, de én akkor nem mennék oda többet. Ennyire egyszerű a megoldás.
16/28 anonim válasza:
De a kérdező úgy gondolja hogy takarítsák már ki a kedvéért, és érezzék magukat megtisztelve hogy pont ő méltóztatik használni a nyaralójukat....
17/28 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó kedves utolsó. De én a párom helyében mélységesen szégyellném magam ha saját szüleim ilyen igénytelenek lennének. Képeket képkerettel együtt porosan eldugni mintsem letakarítani... nekem ez állati durva taplóság is.
2017. jan. 4. 14:44
18/28 anonim válasza:
Nekem meg az a taplóság, hogy más tulajdonában te akarod megmondani hogy mit csináljanak. A te nyaralódban gondolom makulátlan rend van, menjetek oda inkább:-)
19/28 anonim válasza:
#18 Érdekes, én ha vendégeket várok, képes vagy kitakarítani. Nemhogy rendet rakni...
20/28 anonim válasza:
Hát a gyerekem, meg a párja nehogy már vendég legyen... az rég gáz ha nálad csak vendég státuszban vannak, és nem családtagként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!