Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem takarítanak ki...

Miért nem takarítanak ki maguk után?

Figyelt kérdés
Pároméknak van egy nyaralójuk. Sokat járunk le. Haza indulás előtt kitakarítok, párom segít rendet tenni. Kb. Fél éve mikor a szülei lejárnak olyan mintha nem érdekelné őket semmi, morzsás, kajás az asztal, nincs felporszívózva, legutóbb el kellett pakolnunk utánuk. A hipó bele volt öntve a kádba. Papucsaik szanaszét a lakásban, képkereteket inkább eldugták, mert ugye így nem kellett leporolniuk. Szóval undorító a lakás utánuk. Az elmosott csetres koszos. bútorok szétpakolva. Nem is értem miért.
2017. jan. 2. 13:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Mivel az ő nyaralójuk, olyan állapotban hagyják ott, amilyenben csak szeretnék. Én egyébként megértelek, hogy téged ez zavar, én sem szívesen pakolnék és takarítanék mások után. Viszont így nem is mennék oda.
2017. jan. 2. 14:56
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Azért nem takarítanak ki, mert igénytelenek. De a kedvedért nem fognak fáradni, az fix.
2017. jan. 3. 07:46
 13/28 anonim ***** válasza:
16%
Attól még nem lesz valaki igénytelen paraszt, hogy van egy nyaralója, akkor se, ha a többi igénytelen paraszt ezt természetesnek veszi
2017. jan. 4. 10:55
 14/28 anonim ***** válasza:
2017. jan. 4. 11:02
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen mindegy, miért csinálják, mivel az ő nyaralójuk. Megértem, hogy nem tetszik, de én akkor nem mennék oda többet. Ennyire egyszerű a megoldás.
2017. jan. 4. 11:59
 16/28 anonim ***** válasza:
60%
De a kérdező úgy gondolja hogy takarítsák már ki a kedvéért, és érezzék magukat megtisztelve hogy pont ő méltóztatik használni a nyaralójukat....
2017. jan. 4. 13:19
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó kedves utolsó. De én a párom helyében mélységesen szégyellném magam ha saját szüleim ilyen igénytelenek lennének. Képeket képkerettel együtt porosan eldugni mintsem letakarítani... nekem ez állati durva taplóság is.
2017. jan. 4. 14:44
 18/28 anonim ***** válasza:
60%
Nekem meg az a taplóság, hogy más tulajdonában te akarod megmondani hogy mit csináljanak. A te nyaralódban gondolom makulátlan rend van, menjetek oda inkább:-)
2017. jan. 4. 14:55
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
#18 Érdekes, én ha vendégeket várok, képes vagy kitakarítani. Nemhogy rendet rakni...
2017. jan. 4. 15:00
 20/28 anonim ***** válasza:
49%
Hát a gyerekem, meg a párja nehogy már vendég legyen... az rég gáz ha nálad csak vendég státuszban vannak, és nem családtagként...
2017. jan. 4. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!