Szülés előtt takarítani segitett valaki?
Anyám azzal szokott dicsekedni, hogy még létrára is mászott nagy pocakkal, hogy a függönyt leszedje kimosni. :-D
Én még nem voltam állapotos.
Szülés elött direkt nem kell extra takarítani!
A terhesség alatt meg ugyanúgy takarítottam, mint a terhesség elött.
Nem segített senki, de nem is akartam volna, teljesen fölösleges.
Ha valaki meg netán veszélyeztetett, akkor ott a párja, az az ö feladata ilyen esetben.
Itt mindig azt lehet olvasni, hogy nagy büszkén írják a nők, a férjjel meg van osztva a házimunka...
Ja most látom az utolsó kettő választ. :)
Mit értesz azalatt, hogy szülés előtt?
Mindenórásként nyilván nem nagytakarítottam, de egy hétköznapi takarítás még abba is belefér, ha nem veszélyeztetett terhes valaki.
6-7 hónapos voltam, amikor festettünk és fűtést szereltettünk, utána anyukám segített, mert tériszonyos vagyok és nem tudok létrázni és a lakás 120m2 millió ablakkal.
Ha anyukám nem lett volna, akkor erre elfogadtam volna anyósom segítségét, mert mi jó viszonyban vagyunk.
31 hetes vagyok, még nem kellett segítenie senkinek - nyilván a férjemen kívül -, de az anyósom felajánlotta már egyszer-kétszer, hogy segít, ha gondolom. Mondjuk mi jóban vagyunk, szeretjük egymást :)
De nem kellett igazából segítenie, mert bírom még, illetve itt van a férjem is, szóval talán akkor venném igénybe más segítségét, ha ágyban fekvő lennék vagy mondjuk a babaszobában kellene nagytakarítást csinálni, sok hajolgatással és elfgoadnám, hogy ők is érezzék, hasznosak és segíthetnek .
Ooo nem . Miert kellet volna?
Amugy nem vagom h ha alapban rendet tisztasagot tartasz akkor miert kellene pont szules elott neki allni nagytakaritani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!