Csak én nem jövök ki az anyossal?
Szóval mielott bombaznatok. Én tök nyilt vagyok. Beszelgetos, besegitek barmibe szo nelkul. (Kitakaritok,fozok). Probaltam mindig a kedvukbe jarni.. csak ugy vittem nekik ezt meg azt..
De valahogy egy anyos jeloltel sem jovok ki.. én nem tudom mit láthatnak bennem.. az első baratom anyukaja mintha feltekeny lett volna ram.. 3evig voltam egyutt a fiaval.. sajnos a csaladja miatt is szakitottam mert mar nem birtam. De ez lenyegtelen. A mostani baratom anyukaja meg eskuszom bolond.. oké vannak karos szenvedelyei de egyszeruen nem ertem miert viselkedik igy velem?? 1 heten egyszer megyek at es megjegyzeseket tesz a hatam mogott amit persze hallok.. es ilyeneket. "Ugye holnap haza megy?".. "ma ne jojjon mar at".. annyi a szerencse hogy itt a baratom kiall mellettem.. en persze nem szolok semmit... Fáj nekem ez.. én ilyen kis erzekeny vagyok az ilyenekre mert egyaltalan nem ilyen viszonyt akartam soha.. Ez normális hogy ilyenek velem? Vagy en vagyok a hibas netan? ..
#30 Onnan tudom, hogy nem zavarta, mert veled ellentétben egy őszinte nő volt, és ha baja volt velem, vagy rosszul csináltam valamit, elmondta. Képzeld így is lehet csinálni.
Azért fogalmaztam úgy, hogy helyette főztem, mert ha láttam, hogy el akarta kezdeni, de fáradt volt hozzá, megkérdeztem, hogy főzzek-e helyette és ő igent mondott. Őt nem zavarta a szóhasználat csak megköszönte és elment lepihenni. (tüdőbeteg lévén gyorsabban elfáradt mint az átlag ember)
Nem kutattam a házában, hanem segítettem, mert beteg volt, de ha nem lett volna az, akkor is segítettem volna, mellesleg mindig megkérdeztem, hogy segítsek-e ebben vagy abban, nem kérdés nélkül csináltam a dolgokat.
Abban pedig biztos vagyok, hogy szeretett, mert még mindig beszélő viszonyban vagyunk, és gyakran mondja, hogy sajnálja, hogy végül nem lettem a család tagja. Nyilván azért mondja ezeket, mert olyan nagyon pimasz szemétláda voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!