Miért érzi sok nő azt , hogy feltétlen odakell költözni az anyósához? Rosszabb esetben még szülnek is . (Mármint anyós nyakára) Természetesen végig megy a hiszti,hogy jajj milyen rossz nekik ott , és nem jön ki jól az anyóssal/apóssal.Ez miért van ?
Indokok
-spórolás ( inkább nem spórolok,minthogy toxikus légkörben éljek)
-készül a ház (ez akar évekig is eltarthat)
-a férfi ott akar élni , ezért a nő is megy oda (minthogy inkább keresne egy normális férfit,aki már felnőtt és nem az anyjával akarna élni )
Csak hogy meg is magyarázzam, itt nem arról beszélek akik jól kijönnek az anyósukkal,apósukkal ( bár akkor sem feltétlen értem , miért kell együtt élni )
Nyilván nem arra értem , ha beteg az idős szülő és gondozásra szorul.
A normális válaszokat előre is köszönöm . Pusztán csak érdekel ez a dolog .
Ide sem a fiam sem a lányom nem költözteti be a párját.
Kivéve: anya, komoly felújítás lesz nálunk, odaköltözhetünk pár hónapra? Igen.
Anya, eladtuk a lakásunk, vettünk egy nagyobbat de pár hónapig még nem tudunk beköltözni. Lakhatunk addig nálatok? Igen.
Szóval csak átmenetileg, ha lehet látni a végét
Èn sose laknák anyóssal...
Jól megvagyunk,tiszteletet megadom,havi 1-2 szer találkozunk.De nem laknàk vele.sőt a szüleimmel sem.
Szokták mondani lakva ismered meg a másik embert
Ez igy van anyóssal is.
Mig kezdetben tündi bündi álom anyósnak mutatkozik,idővel összeköltözve ismered meg a valódi énjét
Félre ne értsetek,senki pártján nem állok de én is tudok ilyenre példát.
Soha nem mondtam volna meg a nőről hogy képes viselkedni és milyen mocskos szája,viselkedése van.
Egyszer anyósoméknál csőtörès volt és 2 hétig nàlunk voltak mig renoválták a lakásukat.Soha többet,bele sem merek abba gondolni h az én házamban ugy viselkedtek mintha az övèk lenne,mèg mi alkalmazkodtunk hozzájuk
semmi tisztelet bennük h az nem az ö otthonuk,nekik kellene alkalmazkodni a mi életünkhöz,szabályainkhoz.
Bele sem merek gondolni ha mi mennénk hozzàjuk mi lenne,kikészülnék az biztos.
De erre pàr hònapja jöttem rá és nem gondoltam arra ha ugy hozná az élet h napokat heteket együtt kellene tölteni,probléma lenne.
Az 1-2 òra amit velünk töltünk néha elviselhetö de ennél többet,velük élni föleg az ö házukban neeeeem,soha
Ahogy szüleimmel sem.Jobb a békesség és jobb a biztos tàvolsàg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!