Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért érzi sok nő azt , hogy...

Miért érzi sok nő azt , hogy feltétlen odakell költözni az anyósához? Rosszabb esetben még szülnek is . (Mármint anyós nyakára) Természetesen végig megy a hiszti,hogy jajj milyen rossz nekik ott , és nem jön ki jól az anyóssal/apóssal.Ez miért van ?

Figyelt kérdés

Indokok

-spórolás ( inkább nem spórolok,minthogy toxikus légkörben éljek)

-készül a ház (ez akar évekig is eltarthat)

-a férfi ott akar élni , ezért a nő is megy oda (minthogy inkább keresne egy normális férfit,aki már felnőtt és nem az anyjával akarna élni )

Csak hogy meg is magyarázzam, itt nem arról beszélek akik jól kijönnek az anyósukkal,apósukkal ( bár akkor sem feltétlen értem , miért kell együtt élni )

Nyilván nem arra értem , ha beteg az idős szülő és gondozásra szorul.

A normális válaszokat előre is köszönöm . Pusztán csak érdekel ez a dolog .

2021. jan. 24. 13:40
A kérdező szavazást indított:
Anyóssal élek és szeretem így
Anyóssal élek és utálom
Sosem élnék anyóssal , bár jó a viszony
Sosem élnék anyóssal,és a viszony is rossz
113 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Ez számomra is érthetetlen. És azt nekem ne mondja senki, hogy ez az anyósnak is élvezet. Én megmondtam mindkét felnőtt gyerekemnek, haza tilos visszaköltözni az aktuális párral. Lehet, hogy szívtelenségnek hat, de borítékolható a rossz kapcsolat kialakulása. Inkább besegítek az albérleti díjukba, ha szükséges, de így mindenkinek jobb.
2021. jan. 24. 13:55
 2/29 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled . Meg amúgy mindenkinek kell magánélet. Az életvitel és ritmus is más .
2021. jan. 24. 13:58
 3/29 anonim ***** válasza:
89%

Ide sem a fiam sem a lányom nem költözteti be a párját.

Kivéve: anya, komoly felújítás lesz nálunk, odaköltözhetünk pár hónapra? Igen.

Anya, eladtuk a lakásunk, vettünk egy nagyobbat de pár hónapig még nem tudunk beköltözni. Lakhatunk addig nálatok? Igen.

Szóval csak átmenetileg, ha lehet látni a végét

2021. jan. 24. 14:02
 4/29 anonim ***** válasza:
59%
Csak annyit mondanék erre : a muszáj nagy úr.
2021. jan. 24. 14:05
 5/29 A kérdező kommentje:
Egyetértek 3as.
2021. jan. 24. 14:07
 6/29 anonim ***** válasza:
84%

Èn sose laknák anyóssal...

Jól megvagyunk,tiszteletet megadom,havi 1-2 szer találkozunk.De nem laknàk vele.sőt a szüleimmel sem.

Szokták mondani lakva ismered meg a másik embert

Ez igy van anyóssal is.

Mig kezdetben tündi bündi álom anyósnak mutatkozik,idővel összeköltözve ismered meg a valódi énjét

Félre ne értsetek,senki pártján nem állok de én is tudok ilyenre példát.

Soha nem mondtam volna meg a nőről hogy képes viselkedni és milyen mocskos szája,viselkedése van.

Egyszer anyósoméknál csőtörès volt és 2 hétig nàlunk voltak mig renoválták a lakásukat.Soha többet,bele sem merek abba gondolni h az én házamban ugy viselkedtek mintha az övèk lenne,mèg mi alkalmazkodtunk hozzájuk

semmi tisztelet bennük h az nem az ö otthonuk,nekik kellene alkalmazkodni a mi életünkhöz,szabályainkhoz.

Bele sem merek gondolni ha mi mennénk hozzàjuk mi lenne,kikészülnék az biztos.

De erre pàr hònapja jöttem rá és nem gondoltam arra ha ugy hozná az élet h napokat heteket együtt kellene tölteni,probléma lenne.

Az 1-2 òra amit velünk töltünk néha elviselhetö de ennél többet,velük élni föleg az ö házukban neeeeem,soha

Ahogy szüleimmel sem.Jobb a békesség és jobb a biztos tàvolsàg.

2021. jan. 24. 14:09
 7/29 A kérdező kommentje:
Kedves 6os . Egyetértek veled . Szintén nem élnék én sem a saját családommal , úgy ahogy a párom családjával sem. Számomra is jobb a békesség és a biztos távolság .
2021. jan. 24. 14:14
 8/29 anonim ***** válasza:
47%
Mi nagyon jól kijövünk anyóssal és apóssal egyaránt. Nagyon szeretem őket, semmi problémám velük. Jövőben lesz a lagzi, azután költözünk össze és anyósékhoz megyünk. Lényegében az a ház kibővül és majd marad a miénk, amíg anyósék el nem költöznek a nagyi házába. Ez így lett megegyezve. Nekem semmi problémám ezzel, mivel átmeneti állapot lesz csak, remélhetőleg 1-2 év. Őszintén szólva nem bánom, mert nem egyedül kell addig sem a háztartást vezetnem, meg aztán, amikor gyerek lesz is, legalább anyós besegít. :)
2021. jan. 24. 14:20
 9/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem költöznék oda, végképp nem szülnék a nyakára. Nem akarok 0-24-ben másik családhoz alkalmazkodni, és nem kell, hogy beleszóljon a (még nem létező) gyerekem nevelésébe. Kaptam már ilyen ajánlatot amúgy, hogy menjek oda, mert nagy a ház, elférnénk ott életünk végéig. Aha köszi nem.
2021. jan. 24. 14:23
 10/29 anonim ***** válasza:
94%
Az anyám átélte. Utálta és utálja az anyósát annyak ellenére, hogy 14 éve halott. Kevés lehetősége volt és ez tűnk a legkönnyebb útnak. Nem hibáztatom de nagyon szar döntést tett
2021. jan. 24. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!