Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért érzi sok nő azt , hogy...

Miért érzi sok nő azt , hogy feltétlen odakell költözni az anyósához? Rosszabb esetben még szülnek is . (Mármint anyós nyakára) Természetesen végig megy a hiszti,hogy jajj milyen rossz nekik ott , és nem jön ki jól az anyóssal/apóssal.Ez miért van ?

Figyelt kérdés

Indokok

-spórolás ( inkább nem spórolok,minthogy toxikus légkörben éljek)

-készül a ház (ez akar évekig is eltarthat)

-a férfi ott akar élni , ezért a nő is megy oda (minthogy inkább keresne egy normális férfit,aki már felnőtt és nem az anyjával akarna élni )

Csak hogy meg is magyarázzam, itt nem arról beszélek akik jól kijönnek az anyósukkal,apósukkal ( bár akkor sem feltétlen értem , miért kell együtt élni )

Nyilván nem arra értem , ha beteg az idős szülő és gondozásra szorul.

A normális válaszokat előre is köszönöm . Pusztán csak érdekel ez a dolog .

2021. jan. 24. 13:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%

"minthogy inkább keresne egy normális férfit,aki már felnőtt és nem az anyjával akarna élni" Ilyen nem mindenkinek jut.

A többi meg az anyagiak miatt. Szar minden, de még szarabb lenne, ha neki kellene előteremteni a rávalót.

2021. jan. 24. 18:58
 22/29 A kérdező kommentje:

21es

Na de ha nem jut mindenkinek , akkor inkább egyedül éljek , mint egy sz@r életben .

2021. jan. 24. 19:42
 23/29 anonim ***** válasza:
63%

Én is a párom miatt mentem oda.

Miért? Őszintén?

Először is mert féltem, hogy nem engem választ, ha nemet mondok.

Albérletet kivenni nem tudtunk volna, csak kb. 3 hónap ott lakás után. Én úgy gondoltam, rövid ideig leszünk amíg annyit összeszedünk, hogy elmehessünk. Nekem nem volt már tartalékom, ott kellett új munkát találnom, de abból meg legalább 1 hónap után láttam pénzt. Neki meg nem volt tartaléka, meg még hitele is volt. Állandóan vita volt az albérletről, az anyjaék meg ellenem beszéltek folyton.

Szarul csináltuk és úgy ahogy volt nem volt ott jó. Én tudtam, hogy szar lesz, mégis bele mentem félelemből, önbizalomhiányból. Ő meg túl kényelmes volt. Na meg az anyja állandóan zsarolta lelkileg, ő pedig sosem mert nemet mondani neki... Nem hagytam el, mert ettől függetlenül nem rossz ember. Az anyja pedig nagy manipulátor, ahogy kiismertem. Folyton azt mondogatták, hogy jó ott neki minek menne... Addig amíg a lelkébe nem gázoltam az anyjának egy dologgal, ami nem közvetlenül róla szólt, csak őt sértette a dolog. Utána ők keresték nekünk az albérletet.

Ami történt megtörtént. Vissza már nem lehet csinálni. Hülyeség volt így csinálni, utólag a férjem is belátta hogy nem jól csinálta... Rengeteg veszekedést elkerülhettünk volna ha külön lettünk volna az elejétől.

2021. jan. 24. 21:43
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
Még hogy a 8as nem írt semmi rosszat... Éppen csak a nagyi halálát kívánja, hogy az anyósáék oda tudjanak költözni a nagyi házába.. Ő meg beegye magát az anyósáék házába.. Tényleg semmi rosszindulat nincs benne. Remélhetőleg csak 1-2 évig zavarkodnak majd anyósék a saját házukban.
2021. jan. 25. 10:25
 25/29 anonim ***** válasza:
12%
24-es: Ezen nevetnem kell :)) Lényegében egy udvaron lakik a nagyi ,meg anyósomék, egy nagy házban csak lényegében más- más lakrészekben. Mi odaköltözünk, kibővítődik akkorra a ház, hogy jól elférjünk benne egyelőre négyen, majd időközben felosztódik a ház kicsit másképp. Senki sem kívánja senki halálát vagy ilyesmi. Ezt így beszéltük meg, a párom kapta a szülei házát. Szerintem egy saját lakásért cserébe kibírunk együtt 1-2 évet :D
2021. jan. 25. 10:31
 26/29 anonim ***** válasza:
72%

Kényelmesebb így, meg aztán gyerekkel biztosítjabe magát a legjobban!!!

Ezeket élősködőnek hívják, akik csak potyogtatják a gyereket a nagyvilágba, mintha nem tudnának 25-30 évesen várni még pár évet a gyerekkel a saját ház elkészültéig.

2021. jan. 25. 10:44
 27/29 anonim ***** válasza:
27%
Ismét a 8-as vagyok, kedves 24-es: Erdélyben élünk. Itt elég gyakori, hogy vidéken együtt él (egy udvaron) akár két- három generáció. A fiúgyermekek közül általában a nagyobb(ak)nk vásárolnak vagy építenek lakást a szülei, a legkisebb marad a szülői házban. A lány/ nő pedig úgymond berendezi a házat, tehát a férfi felépíti, kijavítja, a nők szokták pedig vásárolni a bútorokat bele, háztartási gépek egy részét. Mostmár nem mindenhol történik így, de nálunk po tosan ez lesz. Szóval ez itt megszokott. És nem ,nem csak belecsücsülök abba a házba, nyugodj meg ;) De ha igen se lenne sok közöd. Na de mivel ez a sztoriaz anyósokról szól, elmondhatom, hogy nekem vannak a legrendesebb anyósom és apósom, úgyhogy aggodalomra semmi ok :)
2021. jan. 25. 10:47
 28/29 anonim válasza:
85%
Soha nem koltoznek mas nyakara. Foleg nem az anyosera.. de en meg a sajat szuleimhez sem pedig szeretem ,imadom őket.. de ez nem egeszseges... főleg nem mas hazaba nem vallalnek gyereket.
2021. jan. 28. 10:11
 29/29 A kérdező kommentje:

Kedves 28

Egyetértek

2021. jan. 28. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!