Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért érzi sok nő azt , hogy...

Miért érzi sok nő azt , hogy feltétlen odakell költözni az anyósához? Rosszabb esetben még szülnek is . (Mármint anyós nyakára) Természetesen végig megy a hiszti,hogy jajj milyen rossz nekik ott , és nem jön ki jól az anyóssal/apóssal.Ez miért van ?

Figyelt kérdés

Indokok

-spórolás ( inkább nem spórolok,minthogy toxikus légkörben éljek)

-készül a ház (ez akar évekig is eltarthat)

-a férfi ott akar élni , ezért a nő is megy oda (minthogy inkább keresne egy normális férfit,aki már felnőtt és nem az anyjával akarna élni )

Csak hogy meg is magyarázzam, itt nem arról beszélek akik jól kijönnek az anyósukkal,apósukkal ( bár akkor sem feltétlen értem , miért kell együtt élni )

Nyilván nem arra értem , ha beteg az idős szülő és gondozásra szorul.

A normális válaszokat előre is köszönöm . Pusztán csak érdekel ez a dolog .

2021. jan. 24. 13:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

8as

Kívánom , hogy sikerüljön . Vannak ilyen esetek is nem vitatom (bár tény,hogy nagyon kevés ) 😌

2021. jan. 24. 14:30
 12/29 A kérdező kommentje:

9es

Ugyanígy vagyok vele 😂😂

2021. jan. 24. 14:30
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

8-as vagyok ismét: köszönöm kérdező, hogy megértessz :)

Az amúgy hozzátartozik az esethez, hogy ellenben a saját szüleimhez nem költöznék semmi pénzért.. sőt.

2021. jan. 24. 14:32
 14/29 A kérdező kommentje:

Kedves 8as

A tied egy teljesen más szituáció , ti ezt megbeszéltétek, így alakítjátok a jövőben a dolgokat és ezzel az égvilágon semmi baj sincs . Vannak akiknek sikerül egyébként , de az biztos hogy szervezést igényel . 🙂

2021. jan. 24. 14:43
 15/29 A kérdező kommentje:
Amúgy 8as . Nem tudom ki pontoz le , semmi rosszat nem írtál 😞
2021. jan. 24. 14:45
 16/29 anonim ***** válasza:
72%

Nem zavar a lepontozás, ezen az oldalon megszoktam már :)

Igen, és meg kell tanulnunk alkalmazkodni egymáshoz. De szerencsémre nem szoktak beleszólni a dolgunkba anyósék.

2021. jan. 24. 14:47
 17/29 A kérdező kommentje:
Igen igen. Másképp már pont az lenne a szituáció , ami miatt létrejött a kérdés 😂😂 mindenesetre sok sikert a továbbiakban 😌
2021. jan. 24. 14:52
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Mondok durvábbat:

Sógornőm 40 évesen megszülte a gyerekét és akkor rájött a szülés utáni depi/pánik és odaköltözött az anyósékhoz, hogy segítsenek neki. Ebből végül az lett, hogy onnantól kezdve pénteken átmentek és vasárnap estig ott aludtak. Mindezt úgy, hogy képesek voltak néha délután háromig aludni, közben nagyszülők vigyáztak a gyerekre. Akkor is átmentek, ha a gyerek beteg volt és akkor is amikor a nagyszülők feküdtek otthon betegen(és nem ápolni mentek át, hanem rájuk dobták a gyereket).

Ja közben párom volt szobáját szó nélkül elvették és saját szobájukká alakították, holott ugyanakkora szobája van ott a sógornak és a rumliszobát gyerekszobává tették( pedig szerintem ez a szülők háza és tervük is volt a szobával, aminek persze lőttek).

Sosem szóltam bele, mert anyósomék dolga ha nem tudnak nemet mondani,de én már most tudom, hogy semmi esetre nem fogok ennyire rászállni anyósomékra és eszem ágában sem lenne odaköltözni. Kell a külön kis élet és semmi kedvem anyósomékhoz, plusz sógorékhoz igazodni(mert lassan 7 éve minden hétvégén ott vannak).

2021. jan. 24. 15:35
 19/29 anonim ***** válasza:
65%
8as és anyósod tudja hogy ingyen bébiszitternek fog kelleni? meg ingyen cselédnek? Mert gondolom bérleti díjat nem fogtok fizetni nekik.
2021. jan. 24. 15:57
 20/29 anonim ***** válasza:
37%

Milyen ingyen bébiszitter? Egy lakásban fogunk lakni, de nem egy-közös szobában. Tudom én nevelni a saját gyerekem, de amikor el akarok szaladni a sarki boltba ne kelljen már magammal vinnem a gyereket. Ennyi 🤷🏻‍♀️😊

A lakás saját, viszont a rezsi fele-felében lesz. :)

Anyósom amúgy sem dolgozik, szerintem nem hal bele napi 30 perc felvigyázásba :)

2021. jan. 24. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!