Nektek, hogy sikerült az anyóssal+apóssal történő első találkozás? Minden simán ment? Izgultatok nagyon? Kedvesen bántak veletek? Cikis sztorik is érdekelnek.
A barátnőm apja tajtékozva beállított váratlanul este 11 körül amikor nálam aludt a lány.
Dühöngve követelte, hogy azonnal jöjjön haza.
Pedig nem az első eset volt, hogy itt aludt.
Leültettem, megkínáltam egy pohár borral, meg dumáltunk kicsit.
Lenyugodott, ő hazament, a lánya maradt.
Anyósommal úgy találkoztam, hogy már 3 éve együtt voltam a fiával, és vártam az unokáját. Addig férjem után sem érdeklődött, összevesztek, 5évig nem beszéltek. Ebédre lettünk meghívva, ha már jön az unoka, kibéküljön a fiával.
Hát először pofavágások közt végigbámult. Majd az ebédnél folyamat célozgatott férjemnek, hogy az exe jobb volt nálam.
Majd ebéd végén kerek perec kijelentette, hogy reméli az unokája egy az egybe férjemre fog hasonlítani, mert nem bírná elviselni, ha engem is látna benne. Egyébként az exel, és annak akkor 2 éves lányával sokszor találkozik, a mai napig tartják a kapcsolatot, mesélte büszkén.
Megköszöntük az ebédet, majd ismét 1 évig nem láttuk egymást hál isten. Kb 2 hónapja jött el megnézni az unokáját először (11hónapos)
Hű ez nem semmi amiket írtok :) . Nekem is volt hasonló de szerencsére szakítottunk azzal a barátommal. Meghívott ebédre. Tudom hogy én voltam az ismeretlen a családjának, de én sem ismertem őket, az ismerkedésnek oda-vissza kellene volna hogy működjön. Nem így történt. Kellemetlen volt, mert a szülei gyakorlatilag vallattak. Még rosszabbá tette a helyzetet hogy éppen nem volt éppen munkám (életemben egyszer voltam munkanélküli és pont akkor), mivel akkoriban költöztem. Udvariasak voltak, de éreztem hogy nem illek oda.
A férjem szüleivel teljesen más volt, nagyon aranyosak voltak velem mindig, soha sem éreztem semmi előítéletek tőlük. Izgultam, de mindketten lazán vették a dolgot, nem faggattak és magukról is beszéltek.
Haha! Nekünk úgy volt, hogy késöbbre vártuk őket, de rohadt korán beestek, ruha se volt rajtunk, csak csengettek, hogy kapuban vannak. Ilyen gyorsan még soha nem szedtem magam 😂
32/N
En akkor talalkoztam veluk mikor meg nem voltunk egyutt, igy baratkent mutatott be a felesegem.
Mikor elvitt hozzajuk akkor senki egy szot sem szolt, epp hogy koszontek, a kisebbik huga az anyukaja moge bujt :D szegyenlos csalad, kivetel anyosom aki nagyon szeret beszelni es o beszelt egyedul, a tobbiek csak figyeltek :D
Aposom es a lanyai eleg szegyenlosek, beleertve a felesegemet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!