Csak én nem jövök ki az anyossal?
Szóval mielott bombaznatok. Én tök nyilt vagyok. Beszelgetos, besegitek barmibe szo nelkul. (Kitakaritok,fozok). Probaltam mindig a kedvukbe jarni.. csak ugy vittem nekik ezt meg azt..
De valahogy egy anyos jeloltel sem jovok ki.. én nem tudom mit láthatnak bennem.. az első baratom anyukaja mintha feltekeny lett volna ram.. 3evig voltam egyutt a fiaval.. sajnos a csaladja miatt is szakitottam mert mar nem birtam. De ez lenyegtelen. A mostani baratom anyukaja meg eskuszom bolond.. oké vannak karos szenvedelyei de egyszeruen nem ertem miert viselkedik igy velem?? 1 heten egyszer megyek at es megjegyzeseket tesz a hatam mogott amit persze hallok.. es ilyeneket. "Ugye holnap haza megy?".. "ma ne jojjon mar at".. annyi a szerencse hogy itt a baratom kiall mellettem.. en persze nem szolok semmit... Fáj nekem ez.. én ilyen kis erzekeny vagyok az ilyenekre mert egyaltalan nem ilyen viszonyt akartam soha.. Ez normális hogy ilyenek velem? Vagy en vagyok a hibas netan? ..
Te vagy fius szülők rémálma!
1 héten egyszer mész, de kitakarítasz?
Nálam? Ha nem tetszik a takarításom el lehet menni haza!
Főzöl?
Hoztál mindent hozzá?
Vagy az én általam megvásárolt dolgokat használod?
Mondjuk kirántod szombaton a húst, amit vasárnap ebédre vettem?
Kiáll érted a barátod?
Az anyjával szemben?
Ha ekkora nagy legény, akkor ne az anyjához vigyen, hanem a saját lakásába!
Az én lakásomban már a sokadik ilyen lány fordul meg és már én is ki vagyok akadva tőlük.
Nem azért amit csinálnak vagy amit nem csinálnak, hanem mert a saját otthonomban már túl sok ilyen lányt kellett hogy elviseljek és persze alkalmazkodjak, mert különben az "anyós" a gonosz.
Fiús anyák a legrosszabbak. Általában nem tudják elviselni, hogy nem ők lesznek az egyetlen és első számú Nők a fiuk életében örökre. Előjön a beteges féltékenység, a gondoskodási-kényszer, sokszor érzelmi zsarolás. A folyamatos 'zaklatás'.
Szerencsére én meg tudtam oldani ezt a problémát a magamrészéről azzal, hogy megszakítottam mindenféle módon a kapcsolatot az anyósékkal.. azt meg teljes mértékben ignorálom, hogy a páromat mivel és mennyiszer 'zaklatja', az már az ő dolguk, nem az enyém.
8 év után újra nyugodt és boldog így az életem.
12-es vagyok
Azt, hogy mért nem szeret téged az párod anyja, azt csak ő tudja, mi nem.
Mi csak a te verziódat ismerjük.
DE! A te nagyon szeretett párod odavisz téged egy retek lakásba?
Ráadásul veled takarítatja ki?
Este 7-ig dolgozik az anyja, mégis mikor kellene főzni neki rád a fiára?
Mért gondolod úgy, szivességet teszel az anyjának azzal, hogy főzöl magadra és a párodra?
Persze tudom, neki ez kötelessége, de ha te csinálod, akkor mindenki legyen hálás!
Tisztában vagy vele, hogy a ház, ahova jársz, az nem a párodé, nem az anyjáé, hanem -neked- egy idegené!
Lehet örülnek, hogy őket megtűrik, mért kell még neked is odajárni, főleg, ha annyira jó nálatok?
Mért mész olyan helyre ahol nem szívesen látnak?
Mit tudsz te arról, hogy milyen az, mikor egy idegen van a házban?
Mert te az "anyósnak" egy idegen vagy!
Te vagy az aki belenyul a fiókokba, aki elhasználja a tisztítószereket, aki használja a WC-t!
Nem ő van nálad, TE vagy nála!
Már vagy féltucat ilyen lánnyal találkoztam, aki úgy gondolta, hogy neki jogai vannak, mert a fiam szereti őt.
Hát nincs! Költözzenek össze és csináljanak amit akarnak, hozzám pedig jöjjenek vendégségbe -nagyon szívesen látom őket- de ne turkáljon sem a fiókokban, sem a kamrában, sem a hűtömben!
Most épp mindenki ki van tiltva mert már lassan nekem kellett alkalmazkodnom hozzájuk a saját házamban.
Tudnék még írni, hogy egy lánynak hogy kellene viselkednie más házában, de minek, itt mindenki csak az anyóst tudja szapulni.
Aztán miért?
Meséljek, hogy mi mindent csináltak a kérdezőhöz hasonló barátnők az én házamban, azzal a jelszóval, hogy ő a fiam barátnője?
És itt nem az "én házam" a lényeg, hanem az, hogy nem tisztelik sőt semmibe veszik a szokásainkat, meg vannak sértődve, ha alkalmazkodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!