Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak én nem jövök ki az anyossal?

Csak én nem jövök ki az anyossal?

Figyelt kérdés

Szóval mielott bombaznatok. Én tök nyilt vagyok. Beszelgetos, besegitek barmibe szo nelkul. (Kitakaritok,fozok). Probaltam mindig a kedvukbe jarni.. csak ugy vittem nekik ezt meg azt..

De valahogy egy anyos jeloltel sem jovok ki.. én nem tudom mit láthatnak bennem.. az első baratom anyukaja mintha feltekeny lett volna ram.. 3evig voltam egyutt a fiaval.. sajnos a csaladja miatt is szakitottam mert mar nem birtam. De ez lenyegtelen. A mostani baratom anyukaja meg eskuszom bolond.. oké vannak karos szenvedelyei de egyszeruen nem ertem miert viselkedik igy velem?? 1 heten egyszer megyek at es megjegyzeseket tesz a hatam mogott amit persze hallok.. es ilyeneket. "Ugye holnap haza megy?".. "ma ne jojjon mar at".. annyi a szerencse hogy itt a baratom kiall mellettem.. en persze nem szolok semmit... Fáj nekem ez.. én ilyen kis erzekeny vagyok az ilyenekre mert egyaltalan nem ilyen viszonyt akartam soha.. Ez normális hogy ilyenek velem? Vagy en vagyok a hibas netan? ..

2021. jan. 28. 10:09
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
18%
Hát igen.. sok csitri nem tiszteli a népszopásokat. ÉRTSÉK MEG, HOGY A HÁZ KÖZELÉBE NEM JÖHETNEK! NEM ÉS KÉSZ!4 ELŐSZÖR A FIAM KELL NEKIK, MAJD A HÁZAM?!444 AZ ILYENEK NEVELIK AZTÁN HELYETTEM AZ UNOKÁIMAT!
2021. jan. 29. 16:30
 22/33 anonim ***** válasza:
64%
Nem gondolom, hogy ennyièrt rossz anyós lenne a 18 as. Nehogy már a saját házában neki kelljen eltűrni, hogy valaki tesz - vesz a dolgai között. Ha ebèdre megyünk anyósomhoz, a végén megkèrdezem, hogy elmosogathatok -e, pedig 15 éves kapcsolat. Nem nyúlok semmihez csak úgy. És mivel én vagyok a vendég, nekem kell alkalmazkodni, az én hàzamban pedig neki. Ez így normális.
2021. jan. 29. 16:31
 23/33 anonim ***** válasza:
47%

22-es

Köszönöm, hogy érted miről beszélek.

2021. jan. 29. 16:36
 24/33 anonim válasza:
68%
Én csak nem értem, miért kell egyből arra következtetni, hogy a kérdező biztos jogosulatlanul nyúl a dolgokhoz a házban, említette, hogy ennek az anyósa örülni is szokott, tehát valószínűleg nem ebben rejlik a problémája forrása. És különben, ha nálad már ennyi "nőcske" megfordult, és egyiket se bírtad megtűrni a házadban, akkor már valószínűleg itt nem a lányokkal volt a hiba! ;)
2021. jan. 29. 16:38
 25/33 anonim válasza:
10%
Egyszer a fiam karácsonyra meghívta a barátnőjét,mert már 5 éve voltak együtt...Amint belépett, nem ám kint, az előszobában vette le a lábbelijét!Annyi esze nem volt, hogy az ünnepek előtt talán felmostam.. Kint meg tiszta lucsok mocsok minden. Na, nekem se kellett több. Akkor szépen elmondtam neki mi merre hány méter. Ez volt 2014-ben. Azóta se láttam a lányt, de a fiamat se. De nem érdekel, a rend a kulcsa mindennek. EZT NEKIK IS MEG KELL ÉRTENI!
2021. jan. 29. 16:39
 26/33 anonim ***** válasza:
9%

Mivel 2 fiam is van, tényleg elég sok "nőcske" megfordult nálunk.

1-2 kivételtől eltekintve, a többi ugyanolyan.

Délben kelni, enni az ágyban, délután pláza, este közös sikongatás a fürdőben és a szobában.

A fiaim élvezték, én már kevésbé.

Mért kellene ezeket a "nőcskéket" megtűrni a házamban?

2021. jan. 29. 16:51
 27/33 anonim válasza:
25%
Hát nem irigyellek utolsó válaszoló, nem irigyellek... :( Szomorú, hogy milyen nők vannak.
2021. jan. 29. 16:55
 28/33 anonim válasza:
14%
AZ ILYEN LÁNYOKNAK AZT HISZEM ELŐVENNÉM A JÓ ÉDES ANYJÁT! (Már elnézést a kifejezésért.) LEDŐBBENT, HOGY EGGYESEK MIKEZ ENGEDNEJ MEG MAGUKANK!
2021. jan. 29. 17:09
 29/33 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem az anyósod valójában nem örül annak, hogy ott takarítasz meg főzöl, csak kétszínűsködik. Vigyorog a pofádba, meg mézesmázaskodik, a hátad mögött meg elhord minden szarnak. Az enyém ugyanilyen, öt éve nem is beszélek vele. Ha jót akarsz te se próbálj egy ilyen emberrel kedves lenni, nem érdemli meg. Jobb, ha nem is jársz oda.

Teszem hozzá engem az előző anyósjelöltem nagyon szeretett, én is őt. Egyáltalán nem zavarta ha főztem helyette vagy segítettem takarítani, hanem megköszönte, mint egy normális ember. Te eddig sajnos csak rosszakat fogtál ki, ez van.

2021. jan. 30. 14:47
 30/33 anonim ***** válasza:
33%

Honnan tudod, hogy nem zavarta? Azért mert a béke kedvéért nem mondta?

Én sem szólok, de belül örlődök, mikor kutat a kamrámban, mert ő most maffint akar sütni.

Legszívesebben hazazavarnám!

Miaz, hogy helyette főztél?

Ja, persze, az ő kötelessége főzni rád!

Ha a leendő asszonyka végig kutatja az anyós házát, az természetes, de ha külön költöznek, akkor az anyós még csak egy fiókot se húzzon ki, mert akkor mi jogon néz bele akár egy fiókba is.

Itt legtöbben úgy érzik, hogy az anyós háza szabad préda, segítés címén mindenhova be lehet nyúlkálni, hiszen örüljön, hogy segítetek neki!

/Pedig nem is kért segítséget/

2021. jan. 30. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!