Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Csak én nem jövök ki az anyossal?

Csak én nem jövök ki az anyossal?

Figyelt kérdés

Szóval mielott bombaznatok. Én tök nyilt vagyok. Beszelgetos, besegitek barmibe szo nelkul. (Kitakaritok,fozok). Probaltam mindig a kedvukbe jarni.. csak ugy vittem nekik ezt meg azt..

De valahogy egy anyos jeloltel sem jovok ki.. én nem tudom mit láthatnak bennem.. az első baratom anyukaja mintha feltekeny lett volna ram.. 3evig voltam egyutt a fiaval.. sajnos a csaladja miatt is szakitottam mert mar nem birtam. De ez lenyegtelen. A mostani baratom anyukaja meg eskuszom bolond.. oké vannak karos szenvedelyei de egyszeruen nem ertem miert viselkedik igy velem?? 1 heten egyszer megyek at es megjegyzeseket tesz a hatam mogott amit persze hallok.. es ilyeneket. "Ugye holnap haza megy?".. "ma ne jojjon mar at".. annyi a szerencse hogy itt a baratom kiall mellettem.. en persze nem szolok semmit... Fáj nekem ez.. én ilyen kis erzekeny vagyok az ilyenekre mert egyaltalan nem ilyen viszonyt akartam soha.. Ez normális hogy ilyenek velem? Vagy en vagyok a hibas netan? ..

2021. jan. 28. 10:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
35%
anyóssal senki nem jön ki
2021. jan. 28. 10:12
 2/33 A kérdező kommentje:
De nekem ez tökre fáj.. az én szüleim tök édesek.. úgy kezelik a barátomat mintha ő is a gyerekuk lenne.. Én meg mindíg szarul jarok.
2021. jan. 28. 10:20
 3/33 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagy hibás. Az anyáknak el kéne fogadniuk a gyermekük választását. (hacsak nincs nagyon nyomós és valós oka) Nálunk szerencsére én szüleim is elfogadóak voltak eddig mindenkivel, akit én vagy a testvéreim hazavittünk, illetve párom anyukája is elfogad és nagyon jó vele a kapcsolatom. Igaziból nincs sok lehetőséged. Elfogadod, hogy nem kedvel és amennyire tudod kerülöd. Hát van ilyen. Nem szerethet mindenki, mindenkit. Az már nagyon jó dolog, hogy a párod kiáll melletted, csak ez számít.
2021. jan. 28. 10:25
 4/33 anonim ***** válasza:
10%
Nos, érdekesek a szüleid. Mivel anyós jelöltekről van szó, evidens, hogy több pasid volt. Anyadek mindegyiket saját gyermekükként kezelték ? Kicsit beteges ez nekem....
2021. jan. 28. 10:31
 5/33 anonim ***** válasza:
70%

Nyilvánvalóan nem akarja, hogy ott legyél.

Ő ilyen ember, fogadd el. Nem mindenki szereti (én sem), ha akár két napig is egy idegent kell kerülgetnie a házában, legyen az a fia aktuális csaja vagy valamelyik haverja.

Ha tudod, hogy nem lát szívesen, nem kell átjárni, pont.

2021. jan. 28. 10:35
 6/33 anonim ***** válasza:
68%
Kicsit sem beteges! Én szüleim is azonnal elfogadták, hogy a választottaink, most épp a család részét képezik és úgy is bántak velük szinte, mintha ők is a gyerekeik lettek volna. Ez nem tudom nálad, miért beteges. Nálam annyit jelent, hogy törődtek velük, gondoltak rájuk, ha segítség kellett nekik, segítettek, ha tudtak, elfogadták őt olyannak, amilyen, bevonták a közös tevékenységekbe, családtagként kezelték! Ez mióta számít betegesnek?
2021. jan. 28. 10:36
 7/33 anonim ***** válasza:
6%

6!

Mondjuk volt 6 partnered. Mind a 6 saját gyerekként volt kezelve? Akkor most van 5 exed, akik testvéredként vannak továbbra is kezelve, ugye?

2021. jan. 28. 10:40
 8/33 anonim ***** válasza:
54%

5-össel értek egyet, szerintem jól megfogta a dolog lényegét.

Én hasonlóan lennék, és nem érzem magam rossz embernek ettől. Sosem szerettem +1 emberrel többet kerülgetni. Ettől még bármikor szívesen vendégül látom egy teára/sütire.

2021. jan. 28. 10:56
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem megyek oda, ahol nem làtnak szivesen. Menjen a baràtod hozzàd, a szüleinek is jobb, és neked se kellemetlen, hogy tudod nem örülnek neked. Lehet a 20. Csaj vagy akit haza visz, és már unjàk. Ha együtt maradtok, majd talán vàltozik a helyzet.
2021. jan. 28. 11:06
 10/33 anonim ***** válasza:
71%
7-es ugyan mégis miért kéne továbbra is gyerekükként kezelniük?? Nem örökbe fogadták, hanem gyerekükként bántak velük. (szerintem elég egyértelmű a különbség) Arra az időre kapnak ugyan olyan bánásmódot, mint mi, amíg a családunk részét képezik. De egyébként, van olyan ex a családban, akivel a szüleim, mai napig tartják a kapcsolatot, mert annyira megkedvelték egymást. Nyilván nem volt csúnya szakítás, hanem baráti elváláskor lehetséges csak ez.
2021. jan. 28. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!