Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Após jelöltem miért nézi meg...

Após jelöltem miért nézi meg a nevelt lánya fenekét,melleit?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szemet szúrt ez a jelenség, amikor náluk járok.

Amikor először megláttam hogy nézi nem foglalkoztam vele.

Viszont mostanában hogy tudom, sokkal erősebben látom hogy bizony meg bámulja a párom.

Ezert nem szeretek hozzájuk járni.

Ha számít a válaszadásban a párom 20 éves.

Szerintetek normális ez? Szerintem nem.

A páromnak még nem beszéltem erről. Nem tudom hogy kezdjek hozzá, hogy ne legyen konfliktus köztünk.

2021. jan. 19. 08:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%
Én a saját felnőtt fiamat is megnézegetem, sőt meg is dicsérgetem. Ennek ellenére nem gerjedek rá, eszemben nem lenne férfiszámba venni, csak büszke vagyok, hogy milyen jól sikerült.
2021. jan. 19. 11:40
 22/31 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem nem az a gáz, hogy megnéz a fazon egy 20 éves lányt, hanem az, hogy konkrétan látta felnőni. Ez borzasztóan taszító így.
2021. jan. 19. 12:03
 23/31 anonim ***** válasza:
70%

Rám is rám nyomult az anyósom párja aki nem elég, hogy anyósomtól is idősebb sokkal...

Akkor kezdődött nála ez a dolog, amikor elkezdtem jobban öltözni, csinosabb cuccokban látott. Szerintem vagyis akkor nézett rám másként is. Gyanús volt, hogy sokszor engem nézett elég tartósan. Na de mikor elkérte sunyiban a telefonszámom... Pár nappal utána mondtam a férjemnek, hogy mi volt. Le volt döbbenve, mert nem nézte ki volna és hát nem is vette észre.

Igazából az egész helyzet olyan gázos, nem értem hogy fordul meg a fejében az egész, hogy majd én telefonálok vele titkokban??? Vagy mit gondolt... Mi lesz? Nem is értem. Legalább má családban ne kezdene. Nagyon félre ismert, vagyis nem ismer egyátalán. Azt hittem normálisabb fószer, addig jó arcnak gondoltam. Addig.

2021. jan. 19. 12:05
 24/31 A kérdező kommentje:
21-es. Nyílván az egy más dolog. Az szép és jó. Az én helyzetem más. Engem zavar hogy megnézni. Ismétlem nagyon megnézni. Amikor após előtt el megy az az első mozdulata apósnak, hogy a fenekét nézze,akkor is ha épp hozzá beszélek.
2021. jan. 19. 12:10
 25/31 anonim ***** válasza:
48%
Milyen a kapcsolata párod anyjával?
2021. jan. 19. 12:14
 26/31 anonim ***** válasza:
35%

Hát a vén kecske is megnyalná a sót....

A vén kujonok már csak ilyenek. Van aki sosem nől ki a női seggek bàmulàsàból. Biztos szívesen megdugná(pláne ha még van mivel), csak ugye anyuci mit szólna ehhez?

2021. jan. 19. 12:15
 27/31 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy anyóst nagyon ritkán elégíti ki.
2021. jan. 19. 17:17
 28/31 anonim ***** válasza:
48%

Lehet,hogy idõvel majd megnyilik a párod.

Neked szörnyü érzés lehet ezt látni,viszont én elhiszem neked, mert én is tapasztaltam ilyesmit, az én családomban.

2021. jan. 20. 11:22
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező és ezt te ugyan honnan tudod???
2021. jan. 20. 13:33
 30/31 Savlekotő ***** válasza:
Bizonyos férfiak mindenkit egy p nának tekintenek a vér rokont is.
2021. jan. 21. 23:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!