Após jelöltem miért nézi meg a nevelt lánya fenekét,melleit?
Már egy ideje szemet szúrt ez a jelenség, amikor náluk járok.
Amikor először megláttam hogy nézi nem foglalkoztam vele.
Viszont mostanában hogy tudom, sokkal erősebben látom hogy bizony meg bámulja a párom.
Ezert nem szeretek hozzájuk járni.
Ha számít a válaszadásban a párom 20 éves.
Szerintetek normális ez? Szerintem nem.
A páromnak még nem beszéltem erről. Nem tudom hogy kezdjek hozzá, hogy ne legyen konfliktus köztünk.
Alap, hogy megnézem a fiam csajait. Anno anyám barátnőit is megnéztem...mármint BARÁT nőit. Ez egészséges, nálunk, hetero kanoknál.
De nyugi, az anyák is megcsorgatják a nyálukat a lányuk pasijára.
12-es, de itt most nem ez van.
A kérdező após jelöltje = kérdező barátnőjének a nevelőapja.
És ez a nevelőapa nézegeti a nevelt lányát.
14!
Nem, de a kezei alatt nevelődött 10 éves kora óta. Ha nálad ez belefér, akkor gratulálok.
Sajnos nem ártatlan tekintetek.
Én úgy gondolom ez nagyon nem normális.
Csak kíváncsi voltam hogy más hogyan vélekedik erről.
16.-nak.
HA, azaz ESTELEG, lenne szex is, akkor sincs gond, HA, nem erőszak.
10 évig volt nevelőapám. Jobban szerettem,mint az igazit.
Mégis folyton b.szogatott,hogy "csecsetlen,seggetlen" vagyok,ha híztam akkor dagadt,részegen előfordult,hogy rám is csapott( seggre is talán,combra etc). De soha nem tekintett rám úgy,ezek ugratások voltak,szerette anyámat nagyon, jó kapcsolat volt. Tavaly halt meg, nagyon hiányzik. Szóval nem kell mindenben a rosszat látni,meg szerencsére a làny 20 éves felnőtt,nem gyerek,hogy ne védje meg magát ha mégis kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!