Hogyan vegyem rá anyósékat, hogy áttérjenek egészséges életmódra?
Figyelt kérdés
Borzasztó egészségtelenül élnek és nem szeretném, hogy valami bajuk essen (szívroham, cukorbetegség...stb.) mert tudom, hogy a férjem nagyon családcentrikus és nehezen élné meg ha idejekorán elveszítené a szüleit, most 60 évesek.
Jó emberek csak valahogy köszönőviszonyba sincsenek az egészségtudattal és gondoltam megkérdezem hogyan segíthetnék nekik? Vagy hagyjam az egészet mert nem az én dolgom?
2021. jan. 1. 21:00
21/27 anonim válasza:
Mi van személyi edző vagy? Ja és megszólalni is pénzért szólalsz? Én nem kötekedtem veled, én egy másik válaszoló vagyok. De nehogy már a veszekedésen kívül annyit nem tudsz hogy leírsz konkrétumokat. A veszekedéstől nem kopik a billentyűzeted, csak ha írnál valamit ami másoknak hasznos?
22/27 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Te hogyan reagálnál arra, ha az anyósodék akarnák előírni, hogy mit egyél?!
Ők pont ugyanúgy fognak viszonyulni, ahogyan azt te tennéd.
23/27 anonim válasza:
Kérdező! Te honnan tudod, hogy "mi az egészséges étrend"?!
Vagy csak azt gondolod, hogy tudod?!
Avagy csak szerinted egészséges, más szerint meg másik étel az egészséges?!
24/27 anonim válasza:
Nem, nem vagykk személyi edző, közöm sincs ilyen mélyen kvalifikált foglalkozásokhoz. Szimplán nincs kedvem a gyermetek gyk-s jatekit játszani az értelmi fogyikkal
26/27 anonim válasza:
22. Anyósok egy nagy többsége eleve előírja ki mit ehet, mit főzhet és mikor vehet levegőt. Úgyhogy néha ők is elviselhetnének valamit.
27/27 anonim válasza:
18, hol vannak a kutatási eredmények amire hivatkozol? Linket lécci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!