Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan vegyem rá anyósékat,...

Hogyan vegyem rá anyósékat, hogy áttérjenek egészséges életmódra?

Figyelt kérdés

Borzasztó egészségtelenül élnek és nem szeretném, hogy valami bajuk essen (szívroham, cukorbetegség...stb.) mert tudom, hogy a férjem nagyon családcentrikus és nehezen élné meg ha idejekorán elveszítené a szüleit, most 60 évesek.

Jó emberek csak valahogy köszönőviszonyba sincsenek az egészségtudattal és gondoltam megkérdezem hogyan segíthetnék nekik? Vagy hagyjam az egészet mert nem az én dolgom?

2021. jan. 1. 21:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Mi van személyi edző vagy? Ja és megszólalni is pénzért szólalsz? Én nem kötekedtem veled, én egy másik válaszoló vagyok. De nehogy már a veszekedésen kívül annyit nem tudsz hogy leírsz konkrétumokat. A veszekedéstől nem kopik a billentyűzeted, csak ha írnál valamit ami másoknak hasznos?
2021. jan. 1. 23:56
 22/27 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező!

Te hogyan reagálnál arra, ha az anyósodék akarnák előírni, hogy mit egyél?!

Ők pont ugyanúgy fognak viszonyulni, ahogyan azt te tennéd.

2021. jan. 2. 02:43
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező! Te honnan tudod, hogy "mi az egészséges étrend"?!

Vagy csak azt gondolod, hogy tudod?!

Avagy csak szerinted egészséges, más szerint meg másik étel az egészséges?!

2021. jan. 2. 02:47
 24/27 anonim ***** válasza:
1%
Nem, nem vagykk személyi edző, közöm sincs ilyen mélyen kvalifikált foglalkozásokhoz. Szimplán nincs kedvem a gyermetek gyk-s jatekit játszani az értelmi fogyikkal
2021. jan. 2. 08:35
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Sehogy.
2021. jan. 2. 11:50
 26/27 anonim ***** válasza:
2%
22. Anyósok egy nagy többsége eleve előírja ki mit ehet, mit főzhet és mikor vehet levegőt. Úgyhogy néha ők is elviselhetnének valamit.
2021. jan. 2. 12:33
 27/27 anonim ***** válasza:
58%
18, hol vannak a kutatási eredmények amire hivatkozol? Linket lécci!
2021. jan. 2. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!