Fogytán van a türelmem. Ez így egészséges szerintetek?
neked van szerintem igazad..
sajnos sok ilyet láttam már, van rá nagy esély,hogy rámegy a kapcsolat az anyósjelöltedhez való hozzállássa miatt.
mert ahogy értettem őt nem zavarja,hogy még 25 éves korára is anyuci pici fia maradt.. így nem sok mindent lehet tenni
"értelmes nő"
lehet, hogy okos, tanult, de számomra egy kis diktátornak tűnik inkább. és nem tudok róla egyebet, csak az írása alapján ezt látom.
Ki mit szakít, olyat szagol.
Keress egy férfit, anyuci pici fiát meg küldd vissza anyuci szoknyája alá.
egyrészt szerinted milyen jellemre utal az, mikor valaki lepontoz valakit azért, mert kritikát fogalmazott meg?
szerintem nagyon gáz, amikor valaki csak azt tudja helyesként elfogadni, amit ő maga gondol. mások más véleméynen lehetnek, ilyen a világ.
hogy miért látlak annak? ez alapján a kis írás alapján nekem ez jött le a stílusodból.
és nem, nem azért, mert nem akarsz ott lakni, szerintem a legtöbben nem akarnának.
de folyamatosan fikázod az anyóst, a párodat szintén, mártírkodsz, hogy rajtad csattan az ostor.
szerinted ha most a párod is írhatna, mit írna? nem te vagy a szegény szerencsétlen, hanem ő, mert két egymással szemben álló nőt kell elviselnie. nem rajtad csattan az ostor, hanem rajta, mert neki szidjátok egymást az anyósoddal, és ő nem akar senkivel összebalhézni.
neked, mint párjának az lenne a feladatod, hogy támogasd, erre inkább felhúzod, bosszantod, és arra ösztönzöd őt, hogy a saját anyjával konfrontálódjon.
nem anyuci pici fia ő, pusztán egy arany középúton akar lavírozni, nem akar sem a párjával, sem az anyjával balhézni, de ti nem hagyjátok ezt neki, lökdösitek, húzgáljátok, csak hogy nektek adjon igazat.
ha a párod téged int türelmere, valószínű ugyanezt mondta az anyjának is. hogy nyugi anyu, majd kialakul. nem is értem, erre miért kell egyből azt reagálni, hogy anyuci pici fia.
ez egy baromság, ha az lenne, akkor azt mondaná a nőjének, hogy költözzenek oda.
"Megmondtam neki, hogy nekem önálló férfi kell, szóval szedje össze magát"
hogy miért is vagy diktátor?
ja, csak porig aláztad a férfiasságát, szerinted ő nem is férfi, mert nem áll teljes mellszélességgel melléd, szemben a saját anyjával.......
közben meg fenyegetőzöl, hogy szedje össze magát, különben elhagyod.
mint írtam, nő vagyok, de még így sem tudok veled egyetérteni.
ha férfi lennék, nem szeretnék ilyen nőt magam mellé.
sajnálom, le is pontozhatod, ez van.
"Természetesen nem mentem bele és párom sem"
"Azt mondja igazam van abban, hogy nem szólhat bele a közös életünkbe"
Én meg azt nem értem, mi bajod van. A párod is úgy gondolja, hogy az anyja nem szólhat bele az életetekbe, fog vele beszélni, azt meg megértem, hogy nem akarja miattad teljesen megszakítani a kapcsolatot vele. Neki az anyja, attól, hogy nem enged neki, még szereti, nem fogja elrúgni magától. Ismeri az anyja hibáit, nincs rá szüksége, hogy felvilágosítsd róla, vagy utasítgasd, hogy mit csináljon vele - bocs, de ha ezt teszed, pontosan úgy viselkedsz, mint a mama, akitől kiborulsz.
Hagyd rá, hogyan oldja meg a problémát, kezeld végre felnőttként - úgyis a végeredmény a lényeg. Ne szidd az anyját, neked se esne jól, ha ő szidná a tiédet, akármilyen jogos. Ha nem akarod hallgatni a panaszkodását, mondd meg neki, hogy bocs, de téged ez nem érdekel, oldják meg egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!