Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fogytán van a türelmem. Ez...

Fogytán van a türelmem. Ez így egészséges szerintetek?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Nem élünk együtt, mindketten dolgozunk (nem egy városban) Ő 25 F én 24 N. Én elég céltudatos nő vagyok, az ő anyukája pedig szeret beleszólni a dolgokba, ennek ellenére elég jó viszonyt ápolunk, sokszor kávézunk, beszélgetünk, vásárolunk stb. Ő és a párom rengeteget veszekednek, az anyuka sértődékeny, párom szintén, nincs békesség sosem. Párom emiatt ideges, vérzik az orra az idegtől, nekem panaszkodik és sokszor rajtam is csattan az ostor a kedélye miatt. Utóbbi időben emiatt megromlott a viszonyunk is. Itt jeleztem a páromnak, hogy én ebbe kezdek belefáradni, ne vitázzanak már annyit, mert ez ránk is kihat. Ráadásul anyuka szeret sajnos kíváncsiskodni, avatkozni. Miért mentek megint oda, minek, miért voltatok olyan soká, ki találta ezt most ki, ilyesmi. Most pl. azt akarta, hogy ha majd összeköltözünk akkor költözzünk már a velük szembeni panelbe, ő meg is veszi nekünk, úgy majd spórolni is tudunk. Természetesen nem mentem bele és párom sem, nem vagyok ostoba ennyire. Most azért haragszik épp ránk, mert felmerült az is, hogy abba a városba megyünk majd albiba, ahol én dolgozom, így a fiának kell ingáznia és messzebb is leszünk. Nem nagyon tudja elengedni a fiát, ráadásul a párom engem int türelemre, mintha én lennék a gonosz. Azt mondja igazam van abban, hogy nem szólhat bele a közös életünkbe, de majd megoldódik, beszél vele hamarosan, de annak úgy is sértődés lesz a vége. Elintézte azzal, hogy ő ilyen természetű volt mindig is. Megmondtam neki, hogy nekem önálló férfi kell, szóval szedje össze magát, mert ha költözünk én nem fogom ezt tolerálni hosszú távon. A poén az egészben az, hogyha én hozom ezt fel, hogy le kéne állítani anyukát, akkor felhúzza az orrát, hogy nem akar vele teljesen összeveszni, én fújom fel a dolgot, a panelt is jó szándékból akarta megvenni stb. De mikor ő panaszkodik rá órákat, hogy már megint ez sem volt jó, meg az sem, akkor az rendben van. Ti értitek ezt??Már a kapcsolatban is meginogtam, pedig szeretem a párom, de labilis ez a jövőkép így.
2016. ápr. 2. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Anyóssal kapcsolatban igazad van, de az egyáltalán nem normális, hogy nem éltek együtt.
2016. ápr. 2. 20:09
 12/19 omba ***** válasza:
61%

"igazam van abban, hogy nem szólhat bele a közös életünkbe, de majd megoldódik," - aha.... nekem nem úgy tűnik.

Neki nem két nő között kell őrlődni, neki a párja mellett a helye, - és ez nem megy neki, szerintem nem is fog.

Nekem is van felnőtt gyerekem, hát el se tudom képzeni, hogy ennyire belebeszéljek az életükbe, de ha meg a orrvérzése volna a "beszélgetéseinktől" inkább csendben maradnék.

2016. ápr. 3. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Inkább a barátnőjétől lesznek eü problémái, akkor miért nem ő marad csendben?

Ha a barátnő tud róla, akkor az olyankor történt, amikor ő volt vele, nem anyuka. Tehát akkor ki hozta ki belőle ezt az ideget???

A nője mellett a helye? Az anyjával szemben?

Ez még csak egy kezdetleges kapcsolat, nem egy 10-20 éves házasság. Együtt sem élnek, jó eséllyel ez nem tart örökké. De azért persze, balhézzon csak össze bárki az anyjával egy ilyen nő miatt, lehet pár hónap múlva vége, és jön egy egész más típusú nő, akinél már nem lesz orrvérzés, mert az anyuka csak jót akar a saját gyerekének, és abból van a balhé, hogy ez nem jó a fiúnak. Nem arról van szó, hogy örökké nevelgetni akarja a pici fiát, de persze, hogy védi, ha látja, hogy a jelenlegi barátnő mellett csak problémák vannak.

Szép egy anya vagy, ha szerinted ez a normális...

2016. ápr. 3. 17:37
 14/19 omba ***** válasza:
81%

Jaj már te kis 3 4 8 13 hozzászóló. Mondanám, hogy miattad vannak az anyós viccek - milliószám, de még nem vagy az, viszont pont olyan leszel, mint a viccbeli anyósok - és nem fogod azt se értékelni, hogy a jó anyós a porhanyós.

Ennyi rosszindulattal és butasággal kiforgatni más szavait... nagyon a legalja.

De azért leküzdöm a hányingeremet és pár észrevételt teszek a manipulatív, hazug megjegyzésedhez, de hát ahhoz meg már öreg vagy, hogy érdemi hatást várhatnánk, de nem bírja szó nélkül hagyni az ember...

A szóban forgó anyósjelölről a következőket tudjuk, a kérdésből:

" az anyuka sértődékeny, párom szintén,

Miért mentek megint oda, minek, miért voltatok olyan soká, ki találta ezt most ki, ilyesmi.

azért haragszik épp ránk, mert felmerült az is, hogy abba a városba megyünk majd albiba, ahol én dolgozom,"

Ezek ismerős jelenségek, te meg azt állítod, hogy az a hölgy fikázása. Nem az a hölgy maga a fika - ismerem a fajtáját, mások is.

Aztán szép GYK-s szokás szerint ledorongolod a földig a kérdezőt....

Habár írva vagyon, hogy:

" Ő és a párom rengeteget veszekednek, az anyuka sértődékeny, párom szintén, nincs békesség sosem. Párom emiatt ideges, " - ezt gátlás nélkül átforgatod, hogy az idegesség és orrvérzés oka a Kérdező.

"anyuka csak jót akar a saját gyerekének, és abból van a balhé, hogy ez nem jó a fiúnak." - írod te... jót akar, csak éppen a kedvezményezettnek nem jó - tudod régi viccet, átkísérik az úton, ha kell, ha nem.

"szerinted ő nem is férfi, mert nem áll teljes mellszélességgel melléd," - én azt írtam egy felnőttnek a párja mellett a helye, és te is ezt tanácsolod, a Kérdező álljon ki a férjéért... hogyan is?

Írod: "de sosem fordult meg a fejemben, hogy valaki más miatt menjünk szét." - ők se más miatt fognak "szétmenni" - a fiú férfiatlansága, és gyerekessége miatt fognak szétmenni. Ő egy új család családfője kellene, hogy legyen, nem anyukával civakodó kisfiú.

Letolod a Kérdezőt, hogy lepontoz, mert neked más a "véleményed"- de hát egy ember pontozása meg sem jelenik számértékként, bizonyára sokan nyomták a lefelé nyilat -kár vele kötözködnöd.

A saját belső, frusztrál, és korlátolt világodról írsz, a leírt valós elemek meg el sem jutnak a tudatodig - ha van olyan, - de, hogy azt honnan veszed, hogy én milyen anya vagyok?

Értem, hogy a demokrácia azt jelenti, hogy mindenki szabadon fröcsöghet.... de hát attól még égő, amit csinálsz.

Hagyd abba! :D

2016. ápr. 4. 10:20
 15/19 anonim ***** válasza:
60%

na nagyon reménykedj semmiben.. 25 éves hímnemű alak más körülmények között férfi, és szülői (apukáról nincs hír, gondolom, már rég lelépett a boszorka mellől- megértem) asszisztencia nélkül is elboldogul a családalapítással.

Én 22 évesen nősültem, apám hasonló viselkedése ellenére, el se jöt az esküvőre, és vagy 2 évig nem is beszéltünk.

De hát én magamnak kerestem feleséget, nem neki menyt.

Ha a srác ennyire nem tudja a saját életét élni, akkor ez nem nagyon fog már változni szóval ha szereted, ha nem: kuka, vagy így, és ennél még jobban fogsz szenvedni, míg anyuka ezen a világon van.

(Adjon neki az Úr hosszú életet, de addigra teljesen lezúzza a fia férfisságát - láttam már pár olyat)

2016. ápr. 4. 10:30
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

14-es, nagyon-nagyon kiforgattad a szavaimat.

nagyon okosnak akarsz tűnni, de nem süllyedek le a szintedre.

a személyeskedés részedről gusztustalan, főleg hogy fogalmad sincs rólam.

amit vizionáltál, abból kb semmi nem igaz, de ringasd magad abba a hitbe, hogy milyen jó emberismerő, és bölcs vagy.

(egyik sem igaz. :) )

2016. ápr. 4. 17:42
 17/19 omba ***** válasza:

Komoly érvek voltak ezek...

persze, hogy nem ismerlek,- nem ismerkedek ilyen körből, - a fajtádat ismerem.

De legalább azt mondd meg mióta vagyok anya?

2016. ápr. 4. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
fajtája az állatnak van, vegyél vissza az arcodból. szánalmas vagy.
2016. ápr. 4. 18:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van, ha a szembenlévő házban akar lakást Neketek az már egy jel. Mindjárt más, ha úgy mondja , hogy ennyi van rá, szívesen megveszem, de nem dönti el, hogy hol. Sajnos ez a típusú pasi, mindig is olyan lesz, hogy anyuka az első. Nagyon fiatalok vagytok még, jobb most eldönteni,hogy hosszú távon ez menni fog e? A fiú családfőként is

ennyire határozott lesz, majd gyerekekkel?

2016. ápr. 8. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!