Kivételezés minden adott ünnepen ? nálatok is ?
Párommal 3 éve vagyunk együtt,ő 31F,én 26N
Én nem tudom,hogy miért,de anyós folyton azt csinálja csak velem,hogy megkérdezi minek örülnék,elmondom neki, még linket is küldök hozzá vagy lefotózom az újságból az adott dolgot,ezek 4500 Ft alatt vannak.
Erre anyós mit csinál olyat vesz amit nem szeretek vagy épp haszontalan.pl:.fehér csoki, karamella,amit nem szeretek,sminklemosó hozzá teszem egyáltalán nem sminkelek,múltkor vett fürdősót+bombát nincs kádunk,csak tusoló.Mind haszontalan felesleges cucc ami repül a kukába.
Miért van az,hogy mindenki másnak tudd olyan ajándékot venni aminek örül,és nekem miért nem,ha megkérdezz.
4500 Ft szerintem nem drága,úgy hogy a férjének, lányának,páromnak fejenként 10 ezer Ft értékben vásárol.
Nálam kb 4000 Ft az egész és nem értem,hogy akkor miért nem tudja a 4500 Ft dolgot megvenni amit kinézztem.
Nem érdekel,ha a többi 10-20-30ezerért kap. Az bánt,hogy azt a pici minimális dolgot amit kértem,miért nem tudja megvenni?
Hozzáteszem szülinapra névnapra,karácsonyra minden ünnepnapon eljátsza.
Az egyik kérdés az anyósokhoz szól,ti ugyan olyan értékben vásároltok mindenkinek vagy van kivétel?és ha van miért?
A másik dolog,hogy elfogadott és szeret, nem szól bele a dolgainkba, tök jófej anyósom van,de ezt miért csinálja akkor?
41 - okoska, ezt ugy kell érteni, hogy
"Ergo te szemét akarsz lenni(anyósként) valakivel de neked nyalják ki (a menyed)a segged" na ez nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!