Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósoknál mi ez a kivétele...

Az anyósoknál mi ez a kivételezés? Vagy csak az enyém ilyen?

Figyelt kérdés
A párommal már együtt vagyunk több mint 9,5 éve van két gyermekünk.Soha nem jöttem ki jól a családjával de látszólag elviseltük egymást.Sógornőmmel mindig ment a rivalizálás amióta bekerültem a családba.Mindenbe beleszól,mindenbe ő a jobb stb...Viszont anyósom kivételezik velük mert nekik van minden ha ők ott vannak akkor velünk nem is nagyon beszélgetnek.Nem bírom őket elviselni,rossz ezt így leírni meg tudom hogy biztos én se csinálok mindent jól de utálom őket.Ebbe a legzavaróbb az hogy a nagyobbik gyerekem ezt érzékeli hogy hozzájuk másképp viszonyul.Mit tennétek mert kezdek besokallni?
2016. szept. 14. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Semmit, mert teljesen felesleges lenne. Nem mennék oda többet.
2016. szept. 14. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
N anyosom is ilyen. Semmit nem tudsz tenni azon kivul, hogy minimalizalod a talalkozasokat.
2016. szept. 14. 19:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Együtt élünk de nem találkozunk közvetlenül mert mi az emeleten vagyunk ő lent.Csak akkor futunk össze ha megyünk el itthonról.
2016. szept. 14. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Nem szülök más nyakára gyereket. Soha. Ez a megoldás.
2016. szept. 14. 20:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem más nyakára szültem. Magunkat tartjuk el fizetjuk a rezsit, kaját, kocsit, gyerekeket mindent. Ez a fenti resz üres volt és kihasznaltuk hogy kertesbe lehetnek a gyerekek.
2016. szept. 14. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

De, ott vagytok más házában. Ő szabályaik.

Előbb laknék egy lyukban, mint ilyen szolgakörülmények között anyósékkal. Elhiszem hogy kényelmes és olcsó.

2016. szept. 14. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Nézőpont kérdése, kivel kivételezik. A sógornőd úgy is nézhetné, hogy míg ti beültetek a készbe, ő kuporgathatott saját lakásra.
2016. szept. 14. 20:22
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk csak annyi a különdség,hogy mi élünk külön. Csak a sógornőm van,csak neki vannak gyerekei,csak a sógornőm unokái okosak és ügyesek,mintha mi csak azért lennénk ,hogy valakinek mindezt el lehessen mondani.

Évtizedek óta nem változott semmi.

2016. szept. 14. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:
10%
#8 20.26 különdség=külömbség
2016. szept. 14. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
31%
nálunk is ez volt, hogy odamentünk őt ott elbabáztak mi meg ültünk külön és mintha nem is léteztünk volna... Egy nap átmentünk(amikor nem volt ott az unoka) és jól kiosztottuk őket, hogy ennyi erővel inkább otthon is maradhatnánk és max ünnepekkor vagyunk találkozni sógorékkal, amúgy olyan napon jövünk amikor ők nincsenek itt, mert a szomszéd is többet szól hozzám mint ők amikor unoka van. Sógor mindig tesz valami epés megjegyzést és ha én szóvá teszem még én vagyok az önző vagy irigy vagy féltékeny:S Mióta ritkán találkozunk nincsenek surlódások.
2016. szept. 15. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!