Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósoknál mi ez a kivétele...

Az anyósoknál mi ez a kivételezés? Vagy csak az enyém ilyen?

Figyelt kérdés
A párommal már együtt vagyunk több mint 9,5 éve van két gyermekünk.Soha nem jöttem ki jól a családjával de látszólag elviseltük egymást.Sógornőmmel mindig ment a rivalizálás amióta bekerültem a családba.Mindenbe beleszól,mindenbe ő a jobb stb...Viszont anyósom kivételezik velük mert nekik van minden ha ők ott vannak akkor velünk nem is nagyon beszélgetnek.Nem bírom őket elviselni,rossz ezt így leírni meg tudom hogy biztos én se csinálok mindent jól de utálom őket.Ebbe a legzavaróbb az hogy a nagyobbik gyerekem ezt érzékeli hogy hozzájuk másképp viszonyul.Mit tennétek mert kezdek besokallni?
2016. szept. 14. 19:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ti ott laktok, a sógornődék meg nem, akkor szerintem természetes, hogy ha eljönnek vendégségbe, akkor velük foglalkoznak anyósék, nem veletek. Gondolj bele a másik helyzetébe is: néha meglátogatja a szüleit és akkor is odapofátlankodsz, hogy anya és gyereke két szót ne tudjanak egymással váltani anélkül, hogy te ott lennél?

Másrészről: ti odamentetek lakni, ők elköltöztek, külön életük van. Ti jóval inkább kivételezett helyzetben vagytok, mint ők.A nagyobbik gyereked meg inkább érzi a te érzelmeidet, főleg, ha rá is erősítesz neki, hogy igen, a mamáék csak a másik családdal foglalkoznak, ha néha ők eljönnek, veled nem, akit minden nap kerülgethetnek!

2016. szept. 15. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!