Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kivételezés minden adott...

Kivételezés minden adott ünnepen ? nálatok is ?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt,ő 31F,én 26N

Én nem tudom,hogy miért,de anyós folyton azt csinálja csak velem,hogy megkérdezi minek örülnék,elmondom neki, még linket is küldök hozzá vagy lefotózom az újságból az adott dolgot,ezek 4500 Ft alatt vannak.

Erre anyós mit csinál olyat vesz amit nem szeretek vagy épp haszontalan.pl:.fehér csoki, karamella,amit nem szeretek,sminklemosó hozzá teszem egyáltalán nem sminkelek,múltkor vett fürdősót+bombát nincs kádunk,csak tusoló.Mind haszontalan felesleges cucc ami repül a kukába.

Miért van az,hogy mindenki másnak tudd olyan ajándékot venni aminek örül,és nekem miért nem,ha megkérdezz.

4500 Ft szerintem nem drága,úgy hogy a férjének, lányának,páromnak fejenként 10 ezer Ft értékben vásárol.

Nálam kb 4000 Ft az egész és nem értem,hogy akkor miért nem tudja a 4500 Ft dolgot megvenni amit kinézztem.

Nem érdekel,ha a többi 10-20-30ezerért kap. Az bánt,hogy azt a pici minimális dolgot amit kértem,miért nem tudja megvenni?

Hozzáteszem szülinapra névnapra,karácsonyra minden ünnepnapon eljátsza.

Az egyik kérdés az anyósokhoz szól,ti ugyan olyan értékben vásároltok mindenkinek vagy van kivétel?és ha van miért?

A másik dolog,hogy elfogadott és szeret, nem szól bele a dolgainkba, tök jófej anyósom van,de ezt miért csinálja akkor?

2020. dec. 24. 06:48
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
84%
Hat én nem tartom normálisnak hogy a párod, aki elvileg a legfontosabb ember az életedben ugyanolyan értékben kap ajándékot, mint az anya meg a testvére....
2020. dec. 24. 08:55
 22/42 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem csak egyszerűen utál téged, így fejezi ki. Ha már megkérdezi, hogy minek örülnél, akkor igazán megtehetné, hogy azt is veszi. Jah, és egy 3 éve ott lévő barátnő legalább ugyanolyan fontos, mint egy feleség.
2020. dec. 24. 09:10
 23/42 anonim ***** válasza:
85%
Nekem volt hasonló. Megmondtam az anyósnak hogy jó, akkor álljunk bele. De majd ha nem tud kikelni az ágyból, ha kocsival orvoshoz kellene vinni, én is így állok majd hozzá. Képzeld, azóta megjuhászodott! Viszem is szépen az orvoshoz ha kell. De meg kell tanítani: amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
2020. dec. 24. 09:14
 24/42 anonim ***** válasza:
22%
Ja, értem utolsó. Nem az van amit te akarsz, jön a zsarolás, meg fenyegetőzés....
2020. dec. 24. 09:16
 25/42 anonim ***** válasza:
75%

24-es:

Ergo te szemét akarsz lenni valakivel de neked nyalják ki a segged.

2020. dec. 24. 09:17
 26/42 anonim ***** válasza:
55%
Közvetlen családtagtol (pl. Férj, szülők, gyermek, testvér) jól esik ha személyes ajándékot kapok. Mindenki mástól teljesen mindegy számomra mit kapok hiszen ha csupan filléres dolgot kapok amit sosem fogok hasznalni akkor is tudom, hogy gondolt rám és nekem maga ez a szándék bőven elegendő. Az meg, hogy az árakat hasonlítgatod... Ennyire anyagiasnak lenni a szeretet ünnepen vagy barmikor maskor számomra nagyon elszomoritó. Elvarasaid vannak az biztos, en a parom is helyre tenném ha a száját huzna azert, mert a szüleimtől nem értékes, hasznos ajandekot kapott. Az ilyen dolgokat az ember finanszírozza magának ne mástól várja.
2020. dec. 24. 09:26
 27/42 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon túl van misztifikálva az egész ajándékozós téma, egyrészt sokan ilyenkor nyakló nélkül kepesek akar százezreket kiadni azért, hogy lenyűgözzék a másikat, másrészt pedig ilyenkor derül csak ki igazan, mennyire nem ismerjük az állítólagos szeretteinket. Arról nem is beszelve, hogy sokan ezt az alkalmat is arra használják ki, hogy fitogtassák a vélt vagy valós hatalmukat... pont ezért vannak olyan típusú emberek, mint a kérdező anyósa is, akinek tok mindegy, mit mondasz, hogan állsz hozza, úgyse lesz jó :) én a helyedben elengednem az egész témát, vegyen amit akar, és te is vedd meg neki az obligát dm-es szépségcsomagot, nem kell túlmisztifikálni.
2020. dec. 24. 09:33
 28/42 anonim ***** válasza:
50%

Én azt a részét nem értem, hogy mit foglalkozol azzal, kinek milyen értékben vesz. Egy az, hogy egy ajándéknak sosem az árát nézem, a másik, hogy nem vagy a menye, ezt érezteti is.

Egyébként teljesen érthető, hogy családtagnak nagyobb értékben ajándékoz.

Én sem vagyok párom anyjának senkije úgymond, bár ő nagyon figyelmes. (mi is vele szembe amúgy)

Mondjuk én 11 éves gyerek mellett, 35 évesen már nem foglalkozom azzal, hogy ki kinek mit, hogyan vesz, vannak fontosabb dolgaim az életben, mint apróságokon agyalni.

A karácsonyi menüt meg nehogy már hozzád kelljen igazítani, aki nem is családtag. De egy vasárnapi ebédet sem lehet úgy csinálni, hogy neked külön főzzön, mert tápos vagy.

Kicsit többnek képzeled magad abban a családban, mint amennyi vagy. Az aktuális barátnője vagy a fiának, nem több. Ezen nincs mit ragozni.

2020. dec. 24. 09:39
 29/42 anonim ***** válasza:
78%
Megnyugodtam, hogy legalább nem csak nekem lesz sz*r karácsonyom.
2020. dec. 24. 09:39
 30/42 anonim ***** válasza:
89%

Te csak azt hiszed, hogy elfogadott és szeret.

Nem szeret ez a szipirtyó téged és piszok rafinált is, ahogy intézi az alattomos kis dolgait.

2020. dec. 24. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!