Sok az ilyen anyós? Ennyire vakok ha a fuikról van szó? Minden nő szemét nekik?
Megihletett az egyik kérdés alatti komment. Valaki ezt írta:
Két régi barátnő találkozik. Kérdi egyik a másiktól:
- Hogy vannak a gyerekeid?
- Jaj, ne is kérdezd! Szegény fiam egy szörnyű lusta lányt vett feleségül. Délelőtt 11-ig fel sem kel az ágyból, egész nap költekezik a plázákban, este se főz, hanem elviteti magát valami drága étterembe!
- Szegény fiad, jól kifogta! És a lányoddal mi újság?
- Neki arany élete van! A férje reggel ágybaviszi neki a kávét, a reggelit, aztán ellátja pénzzel, hogy vegyen magának, amit csak akar, és minden este vacsorázni mennek.
Annyira találó szerintem! Biztos miattam is kiakadt párszor párom anyja amikor nem szakadtam meg éppen de azzal védekeztem hogy semmiről nem tájékoztatjuk így nem tud lelustázni a leendő anyós.
Dettó az én anyósom.
Csak a férjem nem áll így ki mellettem. Így én bal.fék még mindig szívok, mert total hülye volt hogy mindig esélyt adtam a kapcsolatunknak.
Most gyerek is van és jatsza az eset anyósom aposom. Kértem hogy szóljanak ha jönnek hozzánk , de teszik a hülyét, csak úgy beállítanak.
Kértem vegyék le a cipojuket de azóta se veszik le , csak amikor szóltam. Kértem ne beszéljenek közel a babahoz de hiába mert fújják rá a szajszagukat rendesen-aposom csak , de irritál amikor 2-3 hós babáról van szó.
Legjobb :
Minél messze menni ilyen emberektől és akkor minden happy.
Ha nem lehet a férjed tényleg mindig álljon melléd.
Minél kevesebb energiát ilyen emberekbe.
És ha gyereketek lesz akkor megmondod hogy csak amikor a férj is otthon van?
Nem lesz ebből hiszti?
Az ilyenek hárpiák, Isten óvjon és minél távolabb az efféle nőktől.
Amúgy ugye szar a házassága ?
és azért foglalkozik veletek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!