Sok az ilyen anyós? Ennyire vakok ha a fuikról van szó? Minden nő szemét nekik?
Megihletett az egyik kérdés alatti komment. Valaki ezt írta:
Két régi barátnő találkozik. Kérdi egyik a másiktól:
- Hogy vannak a gyerekeid?
- Jaj, ne is kérdezd! Szegény fiam egy szörnyű lusta lányt vett feleségül. Délelőtt 11-ig fel sem kel az ágyból, egész nap költekezik a plázákban, este se főz, hanem elviteti magát valami drága étterembe!
- Szegény fiad, jól kifogta! És a lányoddal mi újság?
- Neki arany élete van! A férje reggel ágybaviszi neki a kávét, a reggelit, aztán ellátja pénzzel, hogy vegyen magának, amit csak akar, és minden este vacsorázni mennek.
Annyira találó szerintem! Biztos miattam is kiakadt párszor párom anyja amikor nem szakadtam meg éppen de azzal védekeztem hogy semmiről nem tájékoztatjuk így nem tud lelustázni a leendő anyós.
Az biztos hogy némelyik borzasztó tud lenni...
Az én anyósom anyja volt velem ilyen. Anyósom a csendes társ volt aki bólogatott ehhez, hogy lecseszett engem, hogy szegény unokájának kell mindent csinálni! Egy csésze kávét kértem hogy csináljon nekem. Együtt se laktunk, egy éve voltunk együtt! S semmit sem csinált nálunk akkoriban a férjem. De náluk is én csináltam mindent ami velünk kapcsolatos volt. Erre ezt kaptam tőlük, hogy az én dolgom lenne a fenéket kinyalni, hát mit képzelek én magamról...
Később azt mondták nekem egyszer, hogy én ugyan miben fáradok el. ??? Mondom mi az hogy miben? 3 műszak dolgozom, mellette rendet kell pakolni örökké, takarítani stb... Erre: na jó tényleg csináltál is valamit. Hát de akkor is én nem lehetek olyan fáradt mint anyósom mert anyósom annyit dolgozik, h9gy otthon az anyja főzött meg nem egyszer és mosogatott el. S nem a tisztaság hívei, szóval nem igazán takarított sűrűn. Akkor is nagyon elnaggyázva.
Azt nem látják, hogy azóta halad a fia ténylegesen, hogy velem össze került! Úgy értve, hogy azóta spórol és nem cserélgeti csak a meglévő cuccait mindig jobbra és nem otthon lakik 30 évesen. A baj, hogy ő otthon akarta tartani. Az hogy miket értünk el, szerintem őket az nem érdekli mert sokszor csak ühüm a reakció bármit mondtunk neki hogy éppen hol tartunk a lakásunkkal.
Ne is hagyj neki teret! Vagy vedd fel telefonra mit magyaráz neked a háta mögött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!