Mas szerint is ez netto parasztsag?
Anyosekkal 6an vakaciozunk.
Megkertek minket, hogy hozzunk a szomszed kifozdebol koretet, hust ok kisutik (1 csirkecomb - also felso- fejenkent)
Nekem ennyi nem eleg, elegge nagydarab ember vagyok. Azert, hogy biztos legyek megkerdeztem, hogy kernek-e valami mast is a kifozdebol mint rizs. A valasz nem volt. Mindenkit megkerdeztem...
En hoztam magamnak meg 2 szelet rantott hust meg.
Majd az asztalnal ugy osztotta az aposom a hust, hogy az en alsocomb reszemet maganak rakta, mondvan, hogy hoztam magamnak meg rantott hust, es hogy igy igazsagos.
Csak pislogtam.. ha tudom ezt elore akkor hozok neki is.. nem parasztsag ez?
Édes jó istenem. Szarrágás a köbön, hogy fejenként csak 1 csirkecomb... Nem szeretek ilyen emberekkel nyaralni, vagy étterembe menni aki mindent kiforintoz meg kiporcióz. Kiakasztó.
Én vettem volna többet, mert mi nem szoktunk szarozni pár ezer forinton akkor is ha olyan embernek vesszük, aki fordítva kicentizné.
Ennyi értetlen hülyét!
De szavazati jogotok az van mi?
Máskor tegyél több kaját, neked is van kezed..
vagy B verzió hangos kérdés, ki éhes még? Azt meg van oldva.
Apóst nem bas- nám le ezért, lehet azt hitte te jobban ennél amolyant, vagy máskor megmondod, hogy kevesled az adagot, mellé vetted.
Miért nem bírod megmondani neki hogy te többet eszel mert kövér vagy.
Neked süssenek már többet/viszel pluszba magadnak mert 1 combbal nem laksz jól.
Vagy ha már ennyire lúzer vagy, hogy nem bírsz szólni se, akkor zabálj be indulás előtt. Ott meg illemből megeszed azt az 1 combot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!