Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mas szerint is ez netto...

Mas szerint is ez netto parasztsag?

Figyelt kérdés

Anyosekkal 6an vakaciozunk.

Megkertek minket, hogy hozzunk a szomszed kifozdebol koretet, hust ok kisutik (1 csirkecomb - also felso- fejenkent)

Nekem ennyi nem eleg, elegge nagydarab ember vagyok. Azert, hogy biztos legyek megkerdeztem, hogy kernek-e valami mast is a kifozdebol mint rizs. A valasz nem volt. Mindenkit megkerdeztem...

En hoztam magamnak meg 2 szelet rantott hust meg.

Majd az asztalnal ugy osztotta az aposom a hust, hogy az en alsocomb reszemet maganak rakta, mondvan, hogy hoztam magamnak meg rantott hust, es hogy igy igazsagos.

Csak pislogtam.. ha tudom ezt elore akkor hozok neki is.. nem parasztsag ez?

2020. nov. 1. 17:01
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy mielőtt elmentem kajáért 5x megkérdeztem anyóst, aki nálunk volt, hogy hozzak-e neki valamit, mit hozzak. Neki nem kell semmi, ő nem is szereti az ilyet, neki jó az, ami eleve már volt otthon. (halász napok voltak, szóval halászlé, rántott hal stb. volt a választék az étteremből). Aztán mikor hazamentem megettem az egy tányér kajámat, majd utána panaszkodott otthon, hogy meg se kínáltam a tányér kajámból. Most az ilyen normális?
2020. nov. 2. 19:39
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
#31.. ott helyben megetettem volna vele a tanyert a helyedben.
2020. nov. 3. 00:26
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Édes jó istenem. Szarrágás a köbön, hogy fejenként csak 1 csirkecomb... Nem szeretek ilyen emberekkel nyaralni, vagy étterembe menni aki mindent kiforintoz meg kiporcióz. Kiakasztó.

Én vettem volna többet, mert mi nem szoktunk szarozni pár ezer forinton akkor is ha olyan embernek vesszük, aki fordítva kicentizné.

2020. nov. 3. 10:34
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
16 éves sztori, de azóta is emlegetjük. Vendégségbe hívtak minket egx nagyobb társaságban voltunk, volt sült hús, hozzá köret meg már nem emlékszek mi. A vendégség után a házigazda kifizettette a húst velünk, a vendégekkel.
2020. nov. 3. 13:27
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
34-es Jéézusom. Én levágtam volna elé apróban a földre.
2020. nov. 3. 18:51
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
#34 :(( en meghanytattam volna magam majd a kezebe nyomtam volna a nem folyos darabokat es tavozok. Es volt pofaja! Akk minek hiv meg..
2020. nov. 3. 23:27
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a patriarchális kommuna, hogy a vén hülye após osztja ki az ételt a családnak?
2020. nov. 7. 09:29
 38/40 anonim ***** válasza:
31%

Ennyi értetlen hülyét!

De szavazati jogotok az van mi?

2020. nov. 7. 09:32
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

Máskor tegyél több kaját, neked is van kezed..

vagy B verzió hangos kérdés, ki éhes még? Azt meg van oldva.

Apóst nem bas- nám le ezért, lehet azt hitte te jobban ennél amolyant, vagy máskor megmondod, hogy kevesled az adagot, mellé vetted.

2020. nov. 7. 11:35
 40/40 anonim ***** válasza:
46%

Miért nem bírod megmondani neki hogy te többet eszel mert kövér vagy.

Neked süssenek már többet/viszel pluszba magadnak mert 1 combbal nem laksz jól.

Vagy ha már ennyire lúzer vagy, hogy nem bírsz szólni se, akkor zabálj be indulás előtt. Ott meg illemből megeszed azt az 1 combot.

2020. nov. 20. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!