Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mas szerint is ez netto...

Mas szerint is ez netto parasztsag?

Figyelt kérdés

Anyosekkal 6an vakaciozunk.

Megkertek minket, hogy hozzunk a szomszed kifozdebol koretet, hust ok kisutik (1 csirkecomb - also felso- fejenkent)

Nekem ennyi nem eleg, elegge nagydarab ember vagyok. Azert, hogy biztos legyek megkerdeztem, hogy kernek-e valami mast is a kifozdebol mint rizs. A valasz nem volt. Mindenkit megkerdeztem...

En hoztam magamnak meg 2 szelet rantott hust meg.

Majd az asztalnal ugy osztotta az aposom a hust, hogy az en alsocomb reszemet maganak rakta, mondvan, hogy hoztam magamnak meg rantott hust, es hogy igy igazsagos.

Csak pislogtam.. ha tudom ezt elore akkor hozok neki is.. nem parasztsag ez?

2020. nov. 1. 17:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
3%
Pont, hogy megy az értő olvasás. A kérdező írta, hogy ő rendezte a vacsorát. Ha ő rendezte, akkor miért úgy kell megkérni, hogy hozzanak húst? Sőt, ha én rendezték egy közös vacsit, akkor eleve úgy állok hozzá, hogy legyen választék. Ha anyósék nem mondják, hogy hozzanak csirkecombot, akkor lett volna rizs üresen? Persze hogy tiszteletből azt mondták, hogy nem kell más, de ha már a csirkecombot is ők hozatták, jogosan várták volna el, hogy a kérdező is rak az asztalra valamit.
2020. nov. 1. 20:21
 22/40 anonim ***** válasza:
93%
#21, édes istenem..
2020. nov. 1. 20:24
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

16-os, te szerencsétlen. Értelmezd már: Az EBÉDET nem a kérdező rendezte, ott volt kiszámítva a nagyon szűk adag.

A VACSORÁT ő rendezte, és mindenki jóllakott, és még maradék is volt.

Nehéz felfogni, ugye?

2020. nov. 1. 20:36
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

ÉRTSD MEG, hogy a kérdés az EBÉDRŐL SZÓL!

A Kérdező a VACSORÁT rendezte!

Capisci?

2020. nov. 1. 20:38
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

21-es:

A csirkecombot ők maguk sütötték. Köretet vettek hozzá, és a kérdező vett még magának rántott húst, mert tudta, hogy neki kevés lesz az 1 db csirkecomb.

Édes Istenem, mit várunk az iskolás gyerekektől és a kompetencia méréstől:((((

2020. nov. 1. 20:40
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen Kérdező, apósod részéról ez nettó parasztság volt!
2020. nov. 1. 20:40
 27/40 anonim ***** válasza:
25%

Jó, oké tényleg tévedtem, bocsánat. Én végig csak egy étkezésre figyeltem.

Néhány kommentelő primitív megjegyzésén, és személyeskedésén pedig csak mosolygok. Az építő hozzászólást, és az úgynevezett felvilágosítást pedig köszönöm szépen. További szép estét.

2020. nov. 1. 22:17
 28/40 anonim ***** válasza:
44%

En ugy oldom meg a hasonlo helyzeteket h elkerulom. Nincs kozos program. :D Latogatas van naluk! A latogatas nehaany 3-4-5 hetente sokkal jobb mint a kozos programok ahol ne adj isten osszevesznenk.

+ Ha mar belekenyszerultel en a helyedben meg ott helyben a kifozdenel megettem volna a rantott husikat! Aztan a tobbiekkel a combot! H ne lassak.. ennyiiivel rovidre kellett volna zarni. Vagy megkajalsz a kifozdeben. +12 perc na bumm.. es utana megkajalsz veluk is.

En no vagyok es 56kg lehet sok lenne de ha te nagydarab pasi vagy en a helyedben ezt tettem volna.

2020. nov. 2. 01:10
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

És van aki arra panaszkodik, hogy anyum akkora adagokat csinál, hogy 2 embernek is elég egy gombóc töltött káposzta pl. :D Így legalább senki nem marad éhes a családi ebéden. :))

Az apósodék meg szánalmasak. Ez a fillérbaszkódás nevetséges. Gyanítom, hogy nem is nagyon mennék velük sehova.

2020. nov. 2. 14:36
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én is azt mondom, hogy így nem kellenének közös vakációzások.

Amúgy meg, azt valamilyen szinten közölted apóssal, hogy egy f...szparaszt, vagy csak a feleségednek mondtad?

2020. nov. 2. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!