Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mas szerint is ez netto...

Mas szerint is ez netto parasztsag?

Figyelt kérdés

Anyosekkal 6an vakaciozunk.

Megkertek minket, hogy hozzunk a szomszed kifozdebol koretet, hust ok kisutik (1 csirkecomb - also felso- fejenkent)

Nekem ennyi nem eleg, elegge nagydarab ember vagyok. Azert, hogy biztos legyek megkerdeztem, hogy kernek-e valami mast is a kifozdebol mint rizs. A valasz nem volt. Mindenkit megkerdeztem...

En hoztam magamnak meg 2 szelet rantott hust meg.

Majd az asztalnal ugy osztotta az aposom a hust, hogy az en alsocomb reszemet maganak rakta, mondvan, hogy hoztam magamnak meg rantott hust, es hogy igy igazsagos.

Csak pislogtam.. ha tudom ezt elore akkor hozok neki is.. nem parasztsag ez?

2020. nov. 1. 17:01
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
90%
Pofátlanság, komolyan.
2020. nov. 1. 17:06
 2/40 anonim válasza:
65%
Szerintem nem parasztság. Azt hitte, hogy te azt akarod enni, kvázi mást, amit ők kértek ezért hoztál külön magadnak. Lehet én is ezt hinném, de ez nem olyan dolog amit ott ne lehetne tisztázni és megbeszélni....
2020. nov. 1. 17:11
 3/40 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon pitiáner szituáció mindkét részről, de az főleg, hogyha már elmentél rántott húsért, nem vittél többet, hogy másnak is jusson...
2020. nov. 1. 17:13
 4/40 anonim ***** válasza:
94%
De minek vigyen tobbet? A kerdezo direkt megkerdezte, mindenki azt mondta, hogy nem kell es ennyi. En se vittem volna, ha mar egyszer rakerdeztem. Amugy meg nem ertem miert nem lehetett volna tobb kajat csinalni, fejenkent egy comb keves.
2020. nov. 1. 17:19
 5/40 A kérdező kommentje:
Szerintem leirtam felul, hogy 6an vagyunk, 6 egesz combit tettek be. Ha en nem veszek rantott hust magamnak akkor az fejenkent 6. Mindenki tudta, mert a lanyok pacoltak be reggel. En meg panaszkodtam is, hogy ez a fel fogamra sem eleg. Es ha megkerdezem, hogy ki ker meg valamit es a valasz az h nem, akkor miert en erezzem sz@rul magam ha meg is csak akarnak. Mi ez dedo?
2020. nov. 1. 17:20
 6/40 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg mindenki mas a sajat reszet ette, egyedul az aposom volt ilyen bunko.
2020. nov. 1. 17:21
 7/40 anonim ***** válasza:
81%
Azért pitiáner, mert az ilyen "ebédnek" semmi értelme. 1 db comb köret nélkül, ez a vicc kategória. Akkor vagy menjetek el egy étterembe, vagy vegye vki a fáradságot és főzzön ki fejenként egy adag rizst, de ez, hogy az ebéd felét máshonnan kell beszerezni, te meg még vittél is magadnak plusz kaját, ez tok gaz :D miért nem kommunikáltok? Miért nem beszéltetek már reggel arról, hogy ennyi kaja kevés lesz? Ha meg anyagi jellegű gond van, akkor még anyósodék ne fogadjanak vendégeket.
2020. nov. 1. 17:25
 8/40 A kérdező kommentje:

Nem vendegsegben vagyunk, egyutt vakaciozunk videken.

Es itt irtam felul h en mar reggel szoltam, de rajtam kivul mindenki tartotta magat. Amikor meg lementem a kifozdebe elotte mindenkinek szoltam.

2020. nov. 1. 17:28
 9/40 anonim ***** válasza:
94%

Ebben az az érdekes, hogy akkor apósnak sem volt elég az 1 db alsó+felsőcom, ha lecsapott az alsócomb adagodra.

Komolyan, mi a faxért centizik ki ennyire a kaját?

2020. nov. 1. 17:31
 10/40 anonim ***** válasza:
83%
Én meg sem merem kérdezni, hogy miért nem mentetek el egy vendéglőbe :D
2020. nov. 1. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!